2777
2789
عنوان

مهمونی دارم

119 بازدید | 15 پست

غذا چلو گوشت هست

چند نوع میوه بگیرم

مخلفات چی بگیرم

دسر چی

حدودا ۱۲ نفر

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

دو.سه نوع نوشابه یا دوغ . سالاد

چیا بگیرم

سالا یکی که خودم درست میکنم با کاهو

میخوام زیتون و ترشی هم بگیرم

یا بجای ترشی سبزی بگیرم

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا بگیرمسالا یکی که خودم درست میکنم با کاهومیخوام زیتون و ترشی هم بگیرمیا بجای ترشی سبزی بگیرم

نمیدونم من میگم ترشی بهتره 

هرچی دوست دارید سیب پرتقال کیوی و .. بستگی به توان مالیت و علاقت داره 

نمیدونم من میگم ترشی بهتره هرچی دوست دارید سیب پرتقال کیوی و .. بستگی به توان مالیت و علاقت داره

توان مالی دارم سلیقه ندارم😂

معمولا با چلوگوشت سیرترشی و سالاد و ماست خوبه . 

میوه هم پرتقال و کیوی و سیب و موز ترکیب چن رنگ 

دسر هم میتونی کیک یخچالی درست کنی 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دسر 

ژله 

ژله بستنی

کیک 

چیزکیک 

ژله میوه 

سالاد میوه 

میوه خورد شده روشون مغز پسته یا گردو و عسل 

تیرامیسو 

کاستارد 

حلوای گردو 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
معمولا با چلوگوشت سیرترشی و سالاد و ماست خوبه . میوه هم پرتقال و کیوی و سیب و موز ترکیب چن رنگ دسر ه ...

کیک یخچالی هام خوب در نمیاد

میخواستم ژله بستنی توت فرنگی درست کنم

کیک هم داریم

دسر ژله ژله بستنیکیک چیزکیک ژله میوه سالاد میوه میوه خورد شده روشون مغز پسته یا گردو و عسل تیرامیسو ...

ژله بستنی دارم

کیک هم کیک تولده

کافیه دیگه خیلی ام خوبه

اولین مهمونی بعد ار ازدواجمه و یکم ناشی ام

ممنونم از راهنماییتون