2777
2789

کسی که ریخت و پاش نداره ،واسه یک قرون دوهزارش برنامه داره ،پول خرج چیزای الکی نمیکنه خسیس حساب میشه چرا؟

منظورم خودمونیم کاری ازدواج ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزای الکی یعنی چی مثلا ؟؟ 

غذا از بیرون نمیگیری ؟ برای بچه ات اسباب بازی نمبخری ؟؟

وقتی میری مسافرت غذا حتما باید خودتون درست کنید و از رستوران نمیخرید ؟؟ 

ادکلن و دیودورانت هرماه نمیخرید ؟؟ شامپو مخصوص هرکس نو حمام وجود نداره ؟ شامپو بدن نمیخرن 

به اینا بنظر من میگن خساست و بدبختی 

مگه چقدر زنده ایم که حالا برای یک قرون هم برنامه داشته باشی 

با این وضع طلا و دلار چقدر نخوری؟؟ 

سبک زندگی ها فرق داره دیگه

ولی کسی که برای هر موضوعی که پیش بیاد، دنبال خرج نکردنه بنظر من خسیسه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

حسابگری و اقتصادی بودن فرق داره

خسیس اصولا برای موارد مهم و حتی واجب هم هزینه نمی کنه

آوای باران و دیدی ؟ شکیب کلی پول داشت ...

ولی حتی وقتی چشمش آب آورده بود حاضر به هزینه برای چشمش نشده بود و تقریبا چشمش داشت از دست می رفت

این آدم خسیسه 

اما (مثلا)شما اگه امروز به جای خریدن نوشابه سر سفره ی نهارت ، نهار و بدون نوشابه یا با آب امروز بخوری ... این میشه اقتصادی یا حسابگر بودن

...Don't judge situation , you've never been in

نه به حسابگر نمیگیم خسیس ادم خسیس دلش نمیاد یه مسافرت بره یا بره مسافرت خرجشو میندازه گردن دیگران یا ...

دقیقا همینطوریه . میرن مسافرت یه قرون توی راه خرج نمیکنن. فقط پول بنزین ماشینشونو میدن .  هیچکس رو برای شام نهار خونه شون دعوت نمیکنن . میرن خونه بقیه  میخورن  اما نمیگن بزار یه بارم من به خونم دعوت کنم . حتی مورد بود جشن فارع التحصیلی گرفتن کربلا رفتن نهار دادن   سه برابر پولشو از مردم  درآوردن . هر کی هم کادو نداده بود زنگ میزدن میگفتن چند کادو دادی ، ؟ طرف ها هم میگفتن ندادیم (از قصد نداده بودن دو سه نفر، )  پول بقیه رو  خرج میکنن  نمیگن  وای نمیخواد برامون کادو بخری پول ارج کنی. اما خودشون یه قرون خرج نمیکردن برای کسی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چه ربطی داشت

یعنی کسی که توی زندگیش پول داره اما دلش نمیاد خرج کنه.مسافرت وتفریح وغذای خوب نداشته باشه همش با قناعت زندگی کنه که خونشو مغازشو مالش رو زیاد کنه.پول رو پول بذاره.. این شخص فقیر زندگی کرده ولی وقتی میمیره ثروتمنده..به دردش نمیخوره میمونه برای وارث

پارسا پسرمامان😍

ما درآمد زیادی نداریم 

خونه و‌ماشین خیلی معمولی

سالی حداقل دو سه تا سفر سه چهار روزه میریم،  بعضی وعده ها غذای بیرون و هرجا امکاناتش باشه خودمون غذای ساده و راحت درست میکنیم

مهمونی هامون رفت و‌آمده، سالی حداقل ۳ بار خانواده رو‌ دعوت میکنم ولی چون خودم غذا میپزم ، هیچوقت از بیرون غذا نمیگیرم. چون دوست دارم به جای اینکه ۲ سال یکبار دعوت کنم و از بیرون غذا بگیرم خودم زحمتشو به جون بخرم و چهار ماه یکبار دعوت کنم

به نظر شما من خسیس هستم یا حسابگر؟

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...