2777
2789
عنوان

بیایید بگید آیا من بارداریم

66 بازدید | 11 پست

سلام من اواسط فروردین ماه بی بی چک زدم سریع همون لحظه مثبت پررنگ شد بی بی چک سالم بود و انقضاش رد نشده یود. پریود نشدم از اول اسفند، موعد پریودم لک دیدم گفتم لانه گزینیه الان که شاید هفته هشتم باشم یکم قسمت رحم اومده جلو خیلی کم.

سینه درد دارم از اول فروردین خوب نشده تا یک هفته پیش حالت تهوع هم وقتی معدم خالی یا پر  بود داشتم. نفخ و ببخشید یبوست دارم و زیردلم یه نبض و حرکتهای ریز حس میکنم. حالا وسواس گرفتم شک دارم نکنه مثبت کاذب بوده؟ شهرخودم نیستم باید برم پیش دکتر خودم. بی بی چک فعلا نمیتونم بگیرم نمیتوان شوهرم بفهمه شک دارم بخوره تو ذوقش خیلی خوشحاله. 

با علایمی که گفتم باردارم یعنی؟ اصلا چی میشه مثبت کاذب میشه؟

خیلی خونسرد و صبوری خوشبحالت

یه ازمایش تنهایی برو بده دیگه اگر باردار باشی بدونی چیکار کنی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تمام علائم بارداری رو داری چرا الکی ذهنت رو درگیر میکنی

بخدا فکرکنم وسواس گرفتم سر همه چیز وسواسی شدم درست گذاشتن وسیله ها، تمیزی، درست وایسادن لباس روی تنم اصلا دارم دیوونه میشم

خیلی خونسرد و صبوری خوشبحالتیه ازمایش تنهایی برو بده دیگه اگر باردار باشی بدونی چیکار کنی

😁آخه اگر خونه خودمون بودیم میشناختم کجا برم یا به یه بهانه ای میرفتم اینجا برم میفهمه طاقتم نداشتم تا پس فردا صبرکنم گفتم اینجا بپرسم

😁آخه اگر خونه خودمون بودیم میشناختم کجا برم یا به یه بهانه ای میرفتم اینجا برم میفهمه طاقتم نداشتم ...

خودتو بزن ب مریضی ببرت دکتر اونجا بگو یه بتام برات بنویسه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آفرین فکر خوبیه😘

جوابشو بمنم بگو