بچه ها من یه خواهر دارم تازگیا احساس میکنم مریض شده
هیجوره هم نمیتونی ازش حرف بکشی من فقط یک مطلع هستم این اطلاعات رو هم از طریق خواهر دیگرم فهمیدم . اصلا هرچی خواهرم زنگ میزنه یا صحبت میکنه فقط جوری عنوان میکنه که انگاری مریضی خطرناکی داره ولی اسمش رو نمیگه همش خواهرم میگه پنهان کاری میکنه راستش رو نمیگه اما از لحاظ چهره و صورت هیچ تغیری توش ندیدیم درضمن چند وقت پیش هم رژیم گرفته بود لاغرشده بود هنوز هم این رژیم حفظ کرده و ادامه میده حتی ما اینو از بچه هاش فهمیدیم . فقط میخواستم راهنمایی کنید ما خیلی نگرانش هستیم هیچ جوره حرف نمیزنه مخصوصا اون یکی خواهرم همش تو فکرشه اما گفته هاش با اوضاع جسم خودش جور در نمیاد .نگین فضولیه مانگرانیم .اینم بگم خواهرم بی اندازه تو داره . ازیک طرف فکر می کنیم نکنه دروغ باشه و ازیک طرف دیگر میگم نکنه چیز مهمی مثلا سرطان به مانمیگه خدایش توش موندیم قصدمان کمک کردنه به خدا
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!