2777
2789

بابام خیلی نادون و بی عقل و معتادع مغزش درست کار نمیکنه پول از برادراش قرض میگیره می‌ره توی یه روستا گوسفند پرورش میده بهم دخل و خرجش بهم نمیخوره یا چوپان مثلا دزد از آب در میاد کلا توی زندگیش هیچ کار درستی انجام نداده مادرمم نمیتونه طلاق بگیره ازش 

قبلا به خاطر این پدر افسردگی می‌گرفتم میرفتم توی یه اتاق تاریک می‌نشستم

حالا مدتیه با وجود اینکه اطرافم پر از آشوب و جنگه دارم روز به روز بیشتر درس میخونم 

بچها برام دعا کنید 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدم بزرگی برداشتی ، خدا پشتت هست و مطمئنم یه روزی آنقدر جلو رفتی که خبری از این روزها و تاثیرات این آدمها توی زندگیت نیست ...

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
فقط به هدفت فکر کن

دیگه امیدم از همه بسته شده 

تنها امیدم خودمم کاش امیدم نا امید نشه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

مطمعنم موفق میشی تلاشتوبکن آینده خودتوبساز

خیلی ممنون😢💔

هر روز بابام یه داستان جدید مبسازع یه روز داداشمو میخواد از خونه بیرون کنه 

یه روز مال و منالشو از دست میده 

از نظر روانی مشکل داره ولی نمیپذیره حرف هیچ بشری توی گوشش نمیره 

خیلی دارم سعی میکنم اهمیت ندم به این چیزا 

متاسفانه تاثیر خودشو میزاره

قدم بزرگی برداشتی ، خدا پشتت هست و مطمئنم یه روزی آنقدر جلو رفتی که خبری از این روزها و تاثیرات این ...

قربونت بشم 😢

سلام و احترامدعا و طلسم میخوام دهن خدمه ی اتاق دانشگاه ببندم و یه درصدم به من فکر نکنند

عزیزم تاپیک اشتباهی اومدی 

خیلی ممنون😢💔هر روز بابام یه داستان جدید مبسازع یه روز داداشمو میخواد از خونه بیرون کنه یه روز مال ...

قطعا جو خانواده تاثیر داره روآدم ولی چند سال دیگه فقط خودتی وخودت یه آینده ای بساز برای خودت که بعدا حسرت نخوری بگی کاش چند سال پیش فقط فکر وذهنم هدفم وآیندم بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قطعا جو خانواده تاثیر داره روآدم ولی چند سال دیگه فقط خودتی وخودت یه آینده ای بساز برای خودت که بعدا ...

آره قبول دارم 👍👍

قربونت بشم 😢

دلت رو قرص کن .مهم اونجاییه که از همه جا بریدی ، کم آوردی ، اما بازهم ادامه میدی ! 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم