ffffffffffffffffffa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1726 عنوان چطوری شماره کانادا رو ذخیره کنم 56 بازدید | 6 پست شماره تو پرانتز ۴ رقمی بعد دوتا ۳ رقمی اینا چطوری ذخیره کنم ؟ مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 1404/01/31 | 09:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ffffffffffffffffffa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1726 مثل شماره های دیگه خو پرانتزشو چیکار کنم اون منهاش چی مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!
ali3568 عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 311 خو پرانتزشو چیکار کنم اون منهاش چی همینجور بزن ذخیره کردن گوشی خودش درست میکنه
ffffffffffffffffffa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1726 همینجور بزن ذخیره کردن گوشی خودش درست میکنه من این شماره از یکی دیگه گرفتم رو کاغذ نوشته حالا من نمیدونم همینطور ک نوشته ذخیره کنم ؟ مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!
ffffffffffffffffffa مدیر استارتر عضویت: 1400/10/20 تعداد پست: 1726 همینجور بزن ذخیره کردن گوشی خودش درست میکنه دادا بجا درخاست دوستی بگو چطو درستش کنم 😐 مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!