2777
2789

نامزد دوستم با عشق قبلیش خیانت میکنه و رابطه... دارن ومیگه هردو رو دوس دارم بنظرتون فازش چیه 🥲

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اتفاق برای برادر منم افتاد البته خانمش خیانت می کرد و ببین باز هم خیانت کرد و پارسال با یک بچه ج ...

با عشق قبلیش؟ یعنی ادامه میدن؟ 

این اتفاق برای برادر منم افتاد البته خانمش خیانت می کرد و ببین باز هم خیانت کرد و پارسال با یک بچه ج ...

چقدر بد 

تنوع طلبه زیاد و این باعث مشکل بیشتر بعد از ازدواج میشه

منم فکرمیکنم دوران عقد که بهترین دوران باید باشه اینکارو کنه بعدا بدتر هم میشه😕

با عشق قبلیش؟ یعنی ادامه میدن؟

نه کلا دختر هوس بازی بوده و هر سری برادرم میفهمیده و میبخشیده البته که داداشمم برای فراموشی به اعتیاد رو آورده و یک زندگی جهنمی . حالا دختر فامیل و بسیار خانواده مذهبی ازینا که آهنگ رو هم گناه میدونن خانواده شهیدن . خلاصه که خیانت خانمان سوزه طرف مقابل رو میپوکونه اصلا ساده نگیرید