2777
2789
عنوان

تغییر شغل از کارمندی به شغل آزاد

212 بازدید | 14 پست

سلام خانمای گل

من در حال حاضر کارمند یک شرکت خصوصی هستم ساعت کاریم از ۸:۳۰تا ۵ و روزای پنجشنبه از ۷تا۲هست

و مدتی هست که دو تا از لاین های آرایشگری رو از طریق کلاس رفتن یاد گرفتم،من مشکلم با ساعت کاریم و محیط خیلی مردونه کارم هست دوس داشتم یه کاریو برای خودم شروع کنم که راحت باشم و به کارهام و…برسم ،حالا از کسایی که تجربه دارن خواهش میکنم راهنماییم کنن،خیلی بین دو راهی گیر کردم

ممنونمممممم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره🙏🏻🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست شرایط رو بسنج

جوری نشه چند وقت دیگه بیای تاپیک بزنی شغل اداری رو ول کردم رفتم دنبال آرایشگری الان مشتری ندارم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من شاغل شرکتی نیستم خیاطم به نظرم ادم اختیارش دست خودشه خیلی خوبه اگر میبینی درامدت افت نمیکنه بیا ب ...

آره منم دقیقا مشکلم همینه که زمانم دست خودم نیست

کارمندی دیگه چیزی توش نیست هیچ پیشرفتی نداری با این افزایشهای 20درصدی کارآزاد موفقیتش بیشتره

من قبلا جایی کارمند بودم با حقوق بیشتر ولی واقعا هیچ پیشرفتی برام نداشت،کارمندی فقط جاهای دولتی خوبه

من مشکلم با ساعت کاریه زیادشه،واقعا به یه کار ساده نمی رسم،از طرفی الان هنوز زندگی مشترکمو شروع نکردم ،میترسم با این ساعت کاریه زیاد بعدا زندگیم آسیب ببینه،میخواستم اول وارد کار آرایشگری بشم بعد مثلا یه سالن کوچیک بزنم میز اجاره بدم بتونم هم زمانم دست خودم باشه،هم اینکه تلاش کنم درآمدم بالاتر بره

اما خب دو دلم

درست شرایط رو بسنججوری نشه چند وقت دیگه بیای تاپیک بزنی شغل اداری رو ول کردم رفتم دنبال آرایشگری الا ...

واقعا تصمیم گیری خیلی سخته

چرااا؟

ارایشگری طول می‌کشه به درآمد برسی اگه بخوای خودت سالن بزنی که کلی هزینه می خواد اگه نه باید بری سالن های دیگه میز اجاره کنی در ضمن الان اکثرا هر کسی کار آرایشگری می خواد انجام بده می‌ره پیش کسی که می‌شناسه و کارش رو قبول داره 

ولی باز به همت خودت مونده اگه دور و بری هات قبول کنند مدل رایگان بشن براشون هزینه کنی کار انجام بدی تا بشن نمونه کارت 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ارایشگری طول می‌کشه به درآمد برسی اگه بخوای خودت سالن بزنی که کلی هزینه می خواد اگه نه باید بری سالن ...

آره درسته ،فضاش خیلی رقابتیه،من لاین مژه مدرک گرفتم و ناخن وسالیشم خورد خورد خریدم،آره مجبورم مدل رایگان بزنم فعلا ولی میگم حتی اولشم که مشتری زیاد ندارن باز اندازه حقوق یه کارمند معمولی انگار در میارن

آره درسته ،فضاش خیلی رقابتیه،من لاین مژه مدرک گرفتم و ناخن وسالیشم خورد خورد خریدم،آره مجبورم مدل را ...

ان شاءالله موفق باشی 🥰

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔