2777
2789

مدت زیادی نبودم 

فکر نمیکردم انقد دلم برای جو نی نی سایت تنگ شه!! 

دوساعته نمیتونم دل بکنم 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
منی که احساس غریبی میکنمهیچکس قدیمی نیست

کاربر چه سالی بودی عزیزم ؟

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر چه سالی بودی عزیزم ؟

من از سه سال پیش بودم

ولی اک قبلیم رو رمزش یادم رفته

حتی کاربران چند ماه قبلم هم نیسن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

من از سه سال پیش بودمولی اک قبلیم رو رمزش یادم رفتهحتی کاربران چند ماه قبلم هم نیسن

بنظرم بعد ی مدت خسته میشن از سایت 

ولی بازگشت همه به سوی نی نی سایت است 

حس‌میکمم اینجا همه خود واقعیشون رو نشون میدن مثل اینستا و اینا ماسک نمیذارن 

من از سه سال پیش بودمولی اک قبلیم رو رمزش یادم رفتهحتی کاربران چند ماه قبلم هم نیسن

آره خیلیا نیستن ، تازه داشتم به کاپ کیک عصبانی فکر میکردم نمی‌دونم کجا رف😅

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بنظرم بعد ی مدت خسته میشن از سایت ولی بازگشت همه به سوی نی نی سایت است حس‌میکمم اینجا همه خود واقعیش ...

😂😂

دقیقااااا اکثرا بی ریا هسن همینش خوبه 

قبلا جوش بهتر بود

الان همه میخوان هم رو بزنن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

آره خیلیا نیستن ، تازه داشتم به کاپ کیک عصبانی فکر میکردم نمی‌دونم کجا رف😅

خیلی رفیق داشتم هیچکدومش نیست😂😭

بارون بهاری که شیرازی بود و ....

سایت خیلی بد شده دیگه تعلیق نداریم همه به هم فحش میدن نفرین میکنن کسی راهنمایی نمیکنه اکثر تاپیکا جنسی شده زن نماها زیاد شدن نی نی یار نداریم حذف تاپیک سخت‌تر شده 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

منی که احساس غریبی میکنمهیچکس قدیمی نیست

اکانت قبلیت اسمش چی بود؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

جوکر😂

نمیشناسم ولی امضاتوازیه دوست شنیدم شدشدنشدازمسیرلذت میبریم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

سایت خیلی بد شده دیگه تعلیق نداریم همه به هم فحش میدن نفرین میکنن کسی راهنمایی نمیکنه اکثر تاپیکا جن ...

میگم نی نی یار پنج هم دیگه نیس؟؟ قبلاً گاهی باهاش شوخی میکردن با کاربرا صحبت میکرد خوش میگذشت

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌