2821
2789
عنوان

چه جور به نی نی سایت وارد بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 20 پست
من هم همین مشکل رو دارم.با یه اکانت قدیمی نمیزاره وارد بشم

یه مدت خیلی اطلاع رسانی میکردن ک کسایی ک باایمیل وارد شدن شماره موبایلتون رو تو کاربریتون وارد کنید

چرا نکردی؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
یه مدت خیلی اطلاع رسانی میکردن ک کسایی ک باایمیل وارد شدن شماره موبایلتون رو تو کاربریتون وارد کنیدچ ...

وارد کردم ولی بازم نمیتونم با شماره وارد شم.یکی از دوستان گفتن با ورود سریع، با اون وارد شدم

از سال ۸۸ اینجام.پسوردم و گم کردم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام من روز اول با نام کاربری در سایت ثبت نام کردم الان با نام کاربری نمیگذاره وارد سایت بشم حتی پسو ...

@niniyar  

سلام

اون هایی که با ایمیل ثبت نام کردن می بینم که میگن نمی تونن وارد سایت بشن.

فقط با ورود سریع می تونن الان چه کار باید بکنن❓️❓️

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar

من هم با نام کاربری وارد می شدم و اطلاعات موبایل و ایمیلم هم در سایت موجوده الان فقط از طریق ورود سریع می توانم به سایت وارد شوم لطفا مشکل را حل بفرمایید که بتوانم با موبایل یا ایمیل /نام کاربری به سایت وارد شوم

سلام من روز اول با نام کاربری در سایت ثبت نام کردم الان با نام کاربری نمیگذاره وارد سایت بشم حتی پسو ...

با ایمیل چطور؟ با ایمیل می تونید وارد بشید؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز