2777
2789
عنوان

اقدام برای بارداری

197 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

من تازه ازدواج کردم وفعلا بچه نمیخوایم ولی میترسم ازالان اقدام نکنیم وبعدا یانشه یامدت طولانی بچه بخوایم ونشه

برای همین گفتم برم دکتر ک تشخیص بده ک کی اقدام کنیم بهتره چون مثلا ی یسال دیگه بچه میخوایم

الان پیش دکتر ماما برم یازنان؟چه دکتری تو اصفهان میشناسید ک خوب باشه

وسوال دیگه اینک بنظرتون خوبه دوران قبل بارداری ودوران بارداری رو پیش دکترای عادی رفت ولی برای زایمان رفت خصوصی؟الان دکترای خصوصی چقدربرای زایمان هزینه میگیرن؟مثلا بیمارستان سعدی اصفهان

اولا که ماما دکتر نیست!!!

بعدشم خب معلومه باید بری متخصص زنان.

ترجیح اکثر مردم اینه که دوران بارداری رو برن تحت نظر همون متخصصی باشن که قراره بعداپیشش زایمان کنن‌.

بعدشم باید ببینی دکترت با کدوم بیمارستانها کار میکنه

هزینه سونو ها و آزمایشات دوران بارداری از ویزیت متخصص خیلی بیشتره.

بیمارستانهای دولتی متخصص زنان داره برو همون بیمارستان ببین چه روزایی ویزیت دارن تحت نظر همونا باش بعدش زایمانت هم همونجایی دیگه

کلا هزینه دکتر و زایمانت کم میشه

اما خب شلوغه دیگه.

اولا که ماما دکتر نیست!!!بعدشم خب معلومه باید بری متخصص زنان.ترجیح اکثر مردم اینه که دوران بارداری ر ...

ممنون ازراهنماییتون

من از زایمان خیلییی میترسم کلاتحمل دردم کمه برای همین گفتم برم خصوصی ولی برای همون سونو ومراقبتا بارداری یجاعمومی برم

پس باید دنبال دکتری بگردم ک جای دولتی هم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ازراهنماییتونمن از زایمان خیلییی میترسم کلاتحمل دردم کمه برای همین گفتم برم خصوصی ولی برای همو ...

بله اگر میخوای سزارین کنی که مجبوری خصوصی بری. مگر اینکه از پزشکت بخوای چنتا دلیل بنویسه و بیمارستان دولتی قبول کنه تا سزارین شی.

چند ساله هستید؟

کلا بهتره از۳ماه قبل از بارداری یا کسانی که پریود میشن قبل از خواب قرص اسید فولیک ۱میل مصرف کنند.

باید بری دکتر زنان،معاینه می‌کنه و لازم باشه ویتامین هم بهت میده.

چند ساله هستید؟کلا بهتره از۳ماه قبل از بارداری یا کسانی که پریود میشن قبل از خواب قرص اسید فولیک ۱می ...

من ۲۴سالمه فعلاک بچه نمیخوایم ولی میخوام برم دکتر ک بگه بعدازچندوقت اقدام میتونم بارداربشم

بله اگر میخوای سزارین کنی که مجبوری خصوصی بری. مگر اینکه از پزشکت بخوای چنتا دلیل بنویسه و بیمارستان ...

کاملا درست 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

سلام

دکتر شیوا توتونیان هستش دختر خاله هام تحت نظرش هستن و خیلی از علم و تجربه و اخلاقش تعریفدمیکنن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
ممنون ازمعرفیتون

خودم یکبار  اصفهان مجبور شدم که برم دکتر زنان که پیش خانم دکتر افروز جعفری رفتم ایشونم واقعا دکتر با سواد و خوش اخلاقی بودن 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم