2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

91 بازدید | 7 پست

من شرایط بدی دارم نه کاری دارم نه پولی یک بچه دوساله دارم همسرمم  بده باید جداشم  چون ناراحتی قلبی گرفتم و سکته مغزی هم رد کردم  آرامش باید داشته باشم . پدر مادرم فوت شدن ولی کلی طلب دارن از بقیه که همه رو مدرک نگرفتن ولی از دوتا چک گرفتن اونام مثل بقیه ندادن مادرم برگشت زد رفتن مصادره اموال دید باردار زنش خودشم فراری اموال برنداشت چک هم دیگه پیگیر نشد به منم گفت بخشیدم این همه ازم خوردن اینم روش ولی بگم پدر خودم کل دارایی شو با یک امضا و اعتناد از دست داد خودکشی کرد انقدر اینا دل رحم بودن و بعدم مادرم فوت شد من موندم و جیب خالی . الان دوتا چک برگشتی رو پیدا کردم وضع طرف ها خوب شده برم اجرا بزارم؟ چون مادرم فقط به من گفت بخشیدم گذشتم از پول شون     من خودم شرایطم بده بگیرم خیانت نکردم مادرم    اونایی هم که مادرم حلال شون نکرد ازشون مدرک و چکی ندارم خودشونم نمیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جا من بودین میرفتیم چک و نقد کنید برگشت زده مادرم یا دلتون نمیومد مثل من اخه مادرم به من گفت حلال ش ...

روح مادرعزیزت شادباشه ولی من میرفتم حتما چک هارونقد میکردم من دل رحمی ندارم

[QUOTE=379411482]روح مادرعزیزت شادباشه ولی من میرفتم حتما چک هارونقد میکردم من دل رحمی خودمم نظرم مثل شماست چراغی که به منزل واست به مسجد حرام مشکل شرعی نداشته باشه فقط 

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه

سلام عزیزم‌حتما بگیر چرا نگیری مادر شما اون لحظه بخاطر زن باردار دلش رحم‌اومده اصلا الان شاید بری بگی همون زن باردار لطف شما یادش باشه و شایدم دنبالتون باسه، حتی اگه اینطور هم نبود بنظر من از نظر قانونی اقدام کن و حقتو بگیر، مادرت اینطوری که شما در عذابی خیلی بیشتر عذاب میکشه