2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Noavarsewing

این یه کانال تو ایتا برو کانالشو ببین آموزش رایگان هم بعضی اوقات میزاره از چیزای کوچک اول شروع کن ان شاالله که موفق میشی من دوره لباس مجلسی رو تازه انلاین برداشتم اونم با یه کانالی که تو ایتا اشنا شدم چند تا دوختم خیلی خوب شد

خانواده خیلی تاثیر داره

خیلیییی ...تو رو خدا هر جوری شده خودتو تغییر بده بچه ات رو جسور بار بیار 

بچه ها خیلی گناه دارن بخدا،تربیت پدر و مادر مثل نقش میشه رو سنگ،اگه اشتباه باشه بچه خیلی آسیب می‌بینه و نابود میشه،کمرش می‌کنه رسماً تا بخواد خودشو اونجوری که میخواد تغییر بده

😐☹️این دیگه سواستفاده از وابستگیهیعنی مریض بشی دکتر نمی‌برم

مثال بوددیگه چی بگم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خب این منصفانه نیست امیدوارم در این حد بی رحم نباشه در حد همون مثال باشه

توحرفاش میگه ولی عملی نمیکنه

ولی خیلی حرفای بی احترامی میزنه فحش نمیده ولی چیزای دیگه خیلی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یااینقدرمیگن مثلافلان چیزگم بشه دیگه برات نمیخرمیااگه مریض بشی نمیبرمت دکترو.....

کفش خریدن...🚶🚶🚶😂از بچگیم وحشتناک ترین کار عمرم بود با بابام...قشنگ راه برو باهاش اگه رفتیم خونه بعدا گفتی تنگه و فلان دیگه نمیارمش عوض کنم ...

یادمه یه بار یه مانتو خریدم اونجا پروو کردم خوب بود اومدم خونه به طرز شگفت انگیزی دکمه ها بسته نمی‌شدم انقدر تنگ بود کل شبو گریه کردم و التماس به عمه ام که تو رو خدا فردا قایمکی بریم اینو عوض کنیم به بابام بگم منو می‌کشه..آخرش صبح زود تا بابام خواب بود رفتیم و اومدیم...خیر سرم لباس عیدم بود کوفتم شد🚶😂

امیدوارم بتونی درست کنی اوضاع و♥️

فقط خدامیتونه کمکم کنه برام خیلی دعاکنین

منم اینجوریم متاسفانه 

هیچ کاری رو درست انجام نمی‌دم 

ب نتیچه نمیرسونم 

برای داشتن موقعیت بهتر تلاش نمیکنم 

خیلیییییی تنبلم 

فقط افسوس میخورم 

ک‌ ایکاش این کارو بکنم .ووو

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم