سه روزه حالم بده حس بدی اومده سراغم ترس نگرانی دلشوره افکار منفی همینا باعث میشن تهش حمله پانیک بیاد سراغم الانم از استرس و ترس نمیتونم بخوابم کسی مث من شده؟ تو رو خدا دعام کنید خوب شم صبح تا شب حس بدی دارم نگرانم
کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط و فقط تنفس و ورزش کمکمت میکنه گلم ،روی خودت کنترل داشته باش و هروقت حمله بهن دست داد به خودت بگو نترس نمیمیری و حمله ی پانیک مجموعش ۱۰ دقیقس وقتی داشتی دچار حمله میشدی تایمر گوشیتو بذار رو ده دقیقه صبر کن تا تموم شه و بعد به خودت بگو خوب زمانش گذشت و هروقت حمله ی پانیک بهت دست داد یا بشین یا دراز بکش یا ایستاده باش و دو دستتو بذار کنار هم انگشتاتو داخل هم قفل کن و دو دستتو بذار رو شکمت و نفس عمیق بکش و همراه با اینکه مفستو داری میدی داخل شکمتو باد کن و وقتی کامل نفس رو کشیدی و دم رو کامل انجام دادی یه جوری فشار بیار به شکمت و زور بزن که به پوسته ی شکمت فشار بیار ۱۲ ثانیه بشمار اروم بده بیرون و دوباره انجام بده و همزمان چشمان رو به ببند و به یه فضای طبیعت ارامش بخش ک دوست داری با ریز ترین جزییاتش فکرکن،اینو منی. میگم بهت که چندین سال درگیر بودم و کلی دکترای متتلف رفتم تنها راه راا شدن از حمله همینه و اینه جاهای خنک برو وقتی استرس داری از گرما دوری کن
یه چیز دیگه هم بهت بگم اگر میخوای کلا از سرت بیفته دوتا کاررو باید انجام بدی چون خودم درگیر بودم تجربمو بهت میگم یک اینکه حتما پیش یه مشاور و تراپیست خوب برو و باهاش حرف بزن راجب حتی کوچکترین چیزی ک تو بچگی ناراحتت کرده قشنگ بشین صحبت کن چندین جلسه و اگر تونستی حتما کلاسهای رزمی برو نمیدونی کلاس رزمی با روحیه ی من چه کرد....عالیه اینارو انجام بده مطمئن باش خوب میشی
تمام تلاشمو میکنم اما بعصی وقتا حریف این حالم نمیشم حتی انقد حالم بد میشه که حس تهوع میاد سراغم الان ...
بدتر از من نیستی که انقدر بالا میاوردم تا از حال برم و میبردنم اورژانس بیمارستان تا هفته ها بعد حمله میترسیدم از خونه بیام بیرون هرچی میدیدم پانیک میشدم تابلوی مغازه هم بهم استرس میداد خدا از باعثش نگذره!!انجام بده خوب میشی شک نکن محکم باش انقدرم تو ذهنت نشخوار نکن و ببین تا نری با پزشک روانپزشک یا تراپیست مشاور حرف نزنی خوب نمیشی انجام بده اینارو
ببین یعنی هرچی باشی از من بدتر نستی اگر من خوب شدم تو رو هوا خوب میشیییی غمت نباشه مطمئنم خوب میشی دعات میکنم گلم!خواب نامنظمم خیلی تاثیر داره اب بخور حواست به غذاهات باشه غذای چرب هم شب زیاد نخور تنفس معجزه میکنه