2777
2789

مامانم خوشش نمیاد مخصوصا رو صورت 

تافمو زدم دید هیچی نگف چون کسی نمیدید اینا که رو صورته حتما دعوام میکنه 

پیرسینگ ابرو و لب زدم چکا کنم که غرغر نکنه بهم 😐

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

کار خودتو کردی دیگه😂

چیزیم گفت فدا سرت😅

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی؟

اگر متاهلی چرا اونا باید ایراد بگیرن

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اره بچه هم دارم ولی گیر میدن مامانم برا حرفای فامیلو اینا میگه

💔😑

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اره بچه هم دارم ولی گیر میدن مامانم برا حرفای فامیلو اینا میگه

پس اینکه فک کنم شوهر کنم دیگ بهم گیر نمیدن کاملا غلطه 🙂🙂🙂🙂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

دارم خودمو اماده میکنم برای بمب بزرگ🤣🤣🤣🤣

موفق باشی تو این جنگ🫠🤣🤣🤣

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
💔😑

هعیییی یکا کنم دیگگ

همه چی برامن بده هااا 

من مجرد که بودم نمیزاشت ارایش کنم ازدواج کردم ارایش کردم دخترعمه هامم همسن من بودن به هوای من اوناهم شروع کردن به ارایش کردنو اصلاح کردن با اینکه مجرد بودن یروز مامانم به عمم گفت اشکال نداره الان همه همینطورن من با خودم گفتم اره دیگه به من که میگف نه و فلان برا این میگه اشکال نداره همه میکنن 

من میخواستم وام بگیرم عمل کنم مادربزرگم گف من ضامن نمیشم اگه برا عمل بینی بخوای مامانمم میگف نه و فلا الان همه دخترای فامیل دماغشون عمله فقط من عمل نکردم حالا که همه کردن مامانم مه برو عمل کن اون موقع که میخواستم و هیچکس نکرده بود نذاشت الان که همه کردن بکنم که فک کنن چون اونا کردن منم کردم. هعییییی 

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜