2777
2789
عنوان

برای سومین بار عاشق شدم 😞

330 بازدید | 14 پست

حالم بده ....زندگی سختی داشتم .خیلی سخت 

آنقدری که تو کلمات جا نمیشن..

اگه میخای قضاوت کنی نمون پیشم و زخم نشو برام .

حرفامو بخون بعد با من درد و دل کن .خیلی محتاجم 

و حالم بده 

داستان از اینجایی شرو شد که 

من پیش دانشگاهی بودم و داشتم و مثل بقیه درسمو میخوندم ....دختر خالم یک شماره به من داد 

گفت شماره پسر عمومه و به من گفت بیا امتحانش کن ببین با دخترا رابطه اش چطوره؟! من اون موقع گوشی نداشتم و شمارشو دادم به دوستام و هر روز تو مدرسه پسر عموی دختر خالمو اسکل میکردیم و ۵-۶ تا دختر باهاش حرف می‌زدیم و... به دختر خالم گفتم این به درد نمیخوره و با همه هست و لاس میزنه اما هر روز که می‌گذشت من می‌دیدم به صداش عادت کردم و من با اسم مستعار باهاش صحبت میکردم ...و از بین دوستام(پسر عموی دختر خالم) رو من بیشتر زوم کرده بوود و همیشه میخاست با من صحبت کنه تا این شد که از طریق دوستام فهمید ما کجا درس میخونیم و اومد دم در مدرسه و چون ما فامیل بودیم من نمیذاشتم که منو ببینه و دوستام باهاش قرار میذاشتن و می‌دیدند همو .... ولی اون دنبال من بود و همش میگفت یه دوستام که میخاد منو ببینه 

ادامه............

بعد از چند ماه رفت و آمد و تعقیب و گریز از آخر فهمید که من کی هستم ...و منم توی همین چند ماه بیشتر بهش وابسته شده بودم وچون به دختر خالم گفته بودم پسر خوبی نیست اونم دیگه ارتباط نداشت باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق شدم و چون فامیل بودیم بابام مخالف بود و میگفت با این ازدواج کنی بدبخت میشی ...منم بچه و خام عشق و کور شده بودم ....فقط میگفتم باید با همین ازدواج کنم ...

با پادرمیانی فامیل بابام راضی شد .ازدواج کردیم 

از. بعدیکه عقد کردیم کلی مشکل داشتیم .

ما اختلاف فرهنگی و طبقاتی داشتیم ....

ولی بعدیکه عروسی گرفتیم .

من فقط ۲۰ روز تو خونه خودم زندگی کردم .

و همش کتک خوردم و تحقیر شدم و در نهایت با کلی مصیبت از هم جدا شدیم ..خیلی پیچیده و زیاده ولی من خلاصه گفتم تا به سومی برسم 

لایکم کنید بخونم

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂