2777
2789

ما عروسمون انگار از دماغ فیل افتاده هر بار زنگ می‌زنیم بهش میگیم بیاید باهامون یه جا ی دلیل میاره برا نیومدن یااینک وقتی شوهرش بهمون برا چیزی ن میگ براش استوری عاشقانه میزاره انگار دشمنشیم واقعا اینقدر دیدگاهش نسبت ب خانواده شوهر بده یا امان ازینک مادرم حتی بهش بگ کاش ب جای رنگ قرمز مثلا آبی می‌گرفتی حتی قهر خونه باباشم کشیده میشه 🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد آخر مادرتون حق نداره نظرش راجعبه رنگ لباس بقیه بگه باید برا خودش رنگ مورد علاقه اش بگیره ..همین ...

مثال زدم مادرم اصلا اهل دخالت نیست میخاستم بگم ینی برا چیزای مسخره گنده می‌کنه همه چی رو 

بگو همین شوهری که شبا تو بغلش.....ی 

یه زمانی تو بعل مادر شوهرت بوده و بزرگش کرده که الان نصیبته

درسته منم از مادر شوهرم خوشم نمیاد و کاری ندارم ولی مادر شوهر من    پسرشو به پلیسا    دو شب بعد از ازدواج لو داد  و تا دوماه شوهرم زندان بود مادر شوهرم تو سفرای خارجی و آنچنانی و خرید خوشگذرونی

اما اینو یادم نرفته کع مادر شوهرم عشقمو بزرگ کرده

نه کار بر جدیدم نه قدیم

من ازدواج دوممه،هم خانواده همسر اولم خوب که نه عالی بودن هم خانواده همسر دومم،الان واقعا دوستشون دارم اونا هم روزی نیست تماس نگیرن حالمو نپرسن یا به همسرم زنگ نزنن و سفارشم نکنن ،همیشه دعاشون میکنم

مثال زدم مادرم اصلا اهل دخالت نیست میخاستم بگم ینی برا چیزای مسخره گنده می‌کنه همه چی رو

خب همینا تفاوت فرهنگی و سلیقه ای 

امشب منو شوهرم سر ی کلمه ک من گفتم اشتباه برداشت کرد دعوا راه انداخت

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
اوه،واقعا درست میگی بعضیا از کاه کوه میسازن،خودم به عینه دیدم،هم اینجا هم تو دنیای واقعی

ب جان عزیزام اگر دروغ بگم خودمم خانواده شوهر دارم ولی بخدا قسم آخرین بار رفت قهر سر چی سر اینک برادرم پیام محبت برا مادرم تو اینستا فرستاده بود دیگ دو سه ماهه نمیفرسته از ترس زنش🤣🤣