سلام مامانا،پسرم ۲۱ روزشه بعضی شبا از جمله همین امشب خیلی شیر خورد یعنی حدود دو ساعت و نیم زیر سینه ام بود و مک می زد ولی باز وقتی خوابش می برد و میذاشتم تو تختش فوری بیدار می شد و گریه می کرد و مدام دستش رو توی دهنش می کرد به حالتی که انگار گرسنه شه.واقعا کلافه شدم به نظرتون بازم باید بهش شیر بدم؟چیکارش کنم؟شیرمم کم نیست و از هر دوسینه ام هم بهش شیر میدم.تو رو خدا هر کسی می تونه منو راهنمایی کنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا خدا منم 6ماه درگیر همین مسئله بودم.الان که یادم افتاد بند بند وجودم به لرزش افتاد.دختر منم تا سینم رو از دهنش در میاوردم که بندازم جاش فوری بیدار میشد
خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
رببین عزیزم من به پسرم پستونک میدم اون بعد شیر و وقتایی که بخواد بخوابه . خیلی ارومش میکنه شما هم میتونی همین کار رو بکنی البته اگه برای پستونک گرفتنش دیر نشده باشه
خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین