2777
2789

سلام من دوتا تاپیک قبل توضیح دادم ب ی سری دلایل الکی اینا همسرم و خود مادرش باهام قهر کرده بود چند روزی هم بود شبا خونه مامانش می‌خوابید ک طبقه پایینمونن منم اومدم خونه مامانم حالا پیغام فرستاده مادرشوهرم ک دیگه حق نداری برگردی عروس من نیستی و همسرم گفته اره و فلان و حوصلم سر رفته دیگه زن من نی چیکار کنم پیام بدم چندتا بارش کنم؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا باید پسرشو آدم کنه بگه برو سر خونه زندگیت مگه بچه ای قهر میکنی مرد...متاسفم واقعا

تاسف کافی نی برادر کوچیک همسرم هم ایشون نامزدی سونو بهم زد🫤

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
شما بمون اومدن بیرونت کردن همون لحظه زنگ بزن 1۱۰ بیان صورت جلسه کنند .ولی نه زنگ بزن نه برو .تو خونه ...

الان من خونه مامانم با دوساعت فاصله هستم🥴

الان من خونه مامانم با دوساعت فاصله هستم🥴

خانوادت چی میگن؟ منم باردارم تو زندگی کلی به شوهرم فرصت دادم ولی یواش یواش واقعا سوارم میشد میرف سر کار  بعدش باشگاه بعدش می‌خوابید تا لنگ ظهر بعد باشگاه و سرکار .بهشم میگفتم منو ببر بیرون بهونه میآورد ک می‌بیننت منو همه اینجا میشناسن و..انگار چجوری لباس می‌پوشم هی به موهام گیر میداد بعدش فهمیدم بهونه می‌کنه منم گفتم پول نداری چرا میری باشگاه منو بهونه می‌کنی ن میبری بیرون ن تو خونه پیدات میشه ن چیزی .قبلا هم سابقه خیانت داره ک بخاطر دست بزنش میومد خونه مامانم اونم فهمیدم خیانت می‌کنه .الآنم خونه مامانمم و خرداد ماه زایمان میکنم ولی اینبار ب شدت از چشمم افتاده دیگ 

اوه پس ازوناس که هنوز بند ناف بچه هاشو جدا نکرده و دلش میخواد پیش خودش باشن

هعی خدا

خانوادت چی میگن؟ منم باردارم تو زندگی کلی به شوهرم فرصت دادم ولی یواش یواش واقعا سوارم میشد میرف سر ...

میگن ب درک تا ب التماس نیفتاده غلط کرده بیاد سمند ولی خوب فک نمیکنم دوسم داشته باشه گفته زن من نیست دیگه ک بدون اجازه من رفته آخه آدم برا قهر ک اجازه نمیگیره😂🫤

بچه داری؟چند سالته؟اولین باره قهر کردی؟

از اولشم پاچه می‌گرفت اره دوتا کوچیکه ۱۰ماهشه ولی هیچ وقت مامانشو نمیبخشم اره خوب حداقل همیشه بداخلاق بود جاشو ک جدا نمی‌کرد بره خونه مامانش

میگن ب درک تا ب التماس نیفتاده غلط کرده بیاد سمند ولی خوب فک نمیکنم دوسم داشته باشه گفته زن من نیست ...

من چون دست ب زنم داره چند بار قهر اومدم خونمون ولی همیشه مانع میشد ی مدته بهش شک کردم .گوشیش لمسی نیس ولی چون نظامیه بالاخره می‌تونه از همکارانش هم سیم‌کارت جور کنه هم گوشی یکم رفتارش مشکوک بود .روزیم ک اومدم خونمون ب جا اینکه جلومو بگیره داشت تهدید می‌کرد ک بری دیگ نمیام دنبالت فک نکن زن دیگه ای هست و..

پول بهت میزنه وقتی میری خونه بابات؟ مال من تو خونه خودش ک دائم میگ ندارم اینجا هم ک بیام اصلا نمیزنه حتی بخوام دکتر برم 

از اولشم پاچه می‌گرفت اره دوتا کوچیکه ۱۰ماهشه ولی هیچ وقت مامانشو نمیبخشم اره خوب حداقل همیشه بداخلا ...

یواش یواش پرروتر میشن منم شوهرم اول بد اخلاقی میکرد کوتاه اومدم بعد دیدم برا اینکه من بترسم و ساکت بمونم منو میزد بعد گریه میکرد ببخشید دفعه بعد باز میگف کاری نکن بزنمت و... آخرشم ک دیدم فقط داره ادا در میاره ک زندگی برای مهمه چون یا سرکاره یا باشگاه یا خواب پس زن میخواد چیکار .گفتم نرو باشگاه ب حرفم گوش نکرد

من چون دست ب زنم داره چند بار قهر اومدم خونمون ولی همیشه مانع میشد ی مدته بهش شک کردم .گوشیش لمسی نی ...

فک نکنم پول ک چی خودشو از زیر بار کشید بیرون بابا😂