2777
2789

بنظرم خیلی خوبه . درامدشو باید نسبت به سنش در نظر گرفت اگر جای پیشرفت داشته باشه عالیه . ادم باید منطقی باشه کی تو این سن میتونه 50 به بالا درامد داشته باشه . البته باید دید که عرضه هم داره یا نه و شرایط دخترم در نظر گرفت .

زاده ی کهکشان.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه اگه جنم کار داشته باشه و شم اقتصادی میتونه درامدشو بیشترم کنه یا اگه دخترم شاغل باشه میتونن به خونه هم برسن

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بنظرم خیلی خوبه . درامدشو باید نسبت به سنش در نظر گرفت اگر جای پیشرفت داشته باشه عالیه . ادم باید من ...

فکر کنم آدم با عرضه ایه که با پول خودش ماشین خریده نه باباش

واقعا چه انتظاراتی دارن بعضیا پسرا هم یه ادمن عین ما

من خودم ۲۵ ام ماشین ندارم.. تو ۲۴ سالگی ماشین داشتن واقعا خوبه اونم اگر با تلاش خودش بوده باشه.. اما مهمتر اینه که توی کسب درامد حق و حقوق بقیه رو رعایت میکنع یا نه... از هرچیزی مهمتره

توقع دارین طرف تو این سن خونه داشته باشه؟!

خب ازدواج نکنه 

الان با حقوق ماهیانه ۱۸ تومن چطور میخواد خونه رهن کنه ۴۰۰ ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون؟!!!

چطور میخواد حداقل ی ۱۰۰ تومن طلا بخره؟

نمیشه که همینجوری خشک و خالی

خب ازدواج نکنه الان با حقوق ماهیانه ۱۸ تومن چطور میخواد خونه رهن کنه ۴۰۰ ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون؟!!!چطور میخو ...

دیگه این دیدگاه شماست من چی بگم؟

من بنظرم ادم نباید دنبال لقمه اماده باشه.. از دید یه پسر که نگاه میکنم میبینم خب من زحمت بکشم کلی سختی بکشم اونم تو این وضع اقتصادی، بعد که همه چی مهیا شد خانوم لطف کنه قبول کنه؟؟؟ وقتی تو سختی نبوده الان موقه راحتی باشه؟!

بنظرم اگر طرف جربزه و جنمشو داره خوبه و کافیه..

اصلا منطقی نیست یه فرد ۲۴ ساله خونه داشته باشه!!! مگر اینکه حالا خونواده براش بخرند که بحثش جداست کلا..

خب ازدواج نکنه الان با حقوق ماهیانه ۱۸ تومن چطور میخواد خونه رهن کنه ۴۰۰ ۵۰۰ ۶۰۰ میلیون؟!!!چطور میخو ...

شما خودت اگر شاغل باشی یا اگر نیستی در اینده شاغل بشی متوجه میشی که اینجور توقعات اصلا شدنی نیست.. 

من خودم تا وقتی شاغل نبودم فکرمیکردم چرا گاهی پول نداریم یا بابام فلان چیزو نمیخره و ....

بعدا که خودم رفتم سرکار و دستم رفت تو حساب کتاب و خرج کردن، فهمیدم چقدر بچگانه بوده افکارم.. البته پدر من اگر تلاش میکرد خیلی اوضاع الانمون فرق داشت..

ولی پدر من ۲۴ سالش نیست!!