2777
2789
عنوان

کنکوری موفق بیاد ممنون میشم

138 بازدید | 7 پست

خیلی ممنون که اومدی لطفا منو راهنمایی کنید الان بهترین کار برای کنکور چیه که فایده دار باشه من واقعا به تجربه نیاز دارم برای اینکه این دو هفته با بهترین آمادگی برم 

دو تا مشکل دارم یکی اینکه باید مرور کنم ولی نمدونم چکار کنم بخصوص برای فیزیک دوم اینکه بین کار های مختلف و اولویت بندی هاش موندم مثلا کنکور سال قبل حل کنم کی مرور سریع کنم خلاصه کتابارو همایش خوبه ماز 

ممنون میشم بگین دعا میکنم آرامش به قلبتون بده خداوند رحمان 🌺🌺

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم والا...من کنکوری موفق بودم راهنمایی کنم؟

بفرمایید

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

ببین گلم...

جمع بندی من به این شکل بود...

کنکور های سال قبل تجربی داخل و خارج 

کنکور ریاضی داخل و خارج هم می زدم چون ریاضی فیزیک و زمینش به درد می خورد.

همایش های جمع بندی ماز رو شرکت می کردم‌ دوپینگ ماز زیست و شیمیش دائم کنار دستم بود.

جامع مدارس برتر هم زدم‌.

این کارا اولویتم بود برای جمع بندی یعنی محور اصلی اینا بودن

سلام خوبی فرهادم

سلام