2777
2789

تموم شد ول کرد رفت مگه میشه یکی انقدر  سنگدل  باشه چطور  بازیم داد 

کسی که روز اول گفت قول میدم از بودن با من پشیمون نشی همش از اینده گفت منو به همه خانواده و فامیلش معرفی کرد گفت برا کسی که دوست دارم اکه چیزی ناراحتش کنه عوض میشم چی شد پس خدا میبخشش؟!!!

مادرش با به حرف به قول خودش بهش تلنگر زد و من از چشمش افتادم 

سر یه موضوع گفته این بود این همه تعریفشو کردی ؟اینهمه دوست داره هواتو داره تو شهر خودش تورو بیخیال شد ؟!

در  صورتی  که بخدا  مادرش هربار باهم بخثشون میشد حتی خواست خطشو عوض کنه اونا نداشته باشن نذاشتم گفتم مادرته نگران میشه منظوری نداشته کوتاه بیا چیزی بشه نفر اول خودت عذاب وجدان میگیری 

من خیلی بدبخت خدایا بخدا حالم در حدیه دور از جون عزیزام  انگار  عزیز  از دست دادم 😭😭😭😭😭😭

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

ای داد از دست ما دخترا... پاشو جمع کن خودتو.. باور کن هیچ پسری ارزش ی قطره اشک هم نداره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم عزیزم ولی توروخدا قدرخودتوبدون الان ولت کنه بهتر تافردا عقدکنی مث من ولت کنه

چیکار کنم دست خودم نیستم واقعا حالت تهوع دارم و حالم بده همش 

تو عقد جدا شدی؟!

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

ای داد از دست ما دخترا... پاشو جمع کن خودتو.. باور کن هیچ پسری ارزش ی قطره اشک هم نداره

میدونم نداره اما دیت خودم نیست وقتب نیست خودمو هم دوست ندارم 

نمبتونم زندگب کنم کار نمیتونم بکنم  خیلی داغونم

درکت میکنم عزیزم ولی توروخدا قدرخودتوبدون الان ولت کنه بهتر تافردا عقدکنی مث من ولت کنه

بعضی وقتا سر چیزای الکی رابطه خراب میشه و اون حس از بین میره

برای من همین مشکل پیش اومد و متاسفانه تموم کردن رو انتخاب کردم

به همینا فکر میکردم

دوست نداشتم دختر مردم با هزار تا امید بیاد خونه شوهر و در آخر فقط عذاب بکشه

بخوایم نخوایم وقتی اون حس نباشه رفتارت هم عوض میشه

چیکار کنم دست خودم نیستم واقعا حالت تهوع دارم و حالم بده همش تو عقد جدا شدی؟!

درکت میکنم منم حالت تهوع اصطراب شدید تپش قلب حتی اشتها ندارم عزیزم طبیعی این حس طردشدگی ک مارو ب این انداخته دوسال عقدم و۳ماه نیستش ومیگ جدابشیم 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

میدونم نداره اما دیت خودم نیست وقتب نیست خودمو هم دوست ندارم نمبتونم زندگب کنم کار نمیتونم بکنم خیل ...

بله من این مراحلو خیلی وقته گذروندم.. الان سنگدلم.. کلا مشکلات وترد شدن از سوی ی سری افراد باعث شد منطقی باشم تا احساسی... خوب میشی نگران نباش

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خوب یا بد تموم شد رفتبعضی وقتا تموم شدنه بهتر از موندنهبعضی وقتا سر هیچ و هوچ میبینی حس از بین میره ...

اخه به حرف راحته به عمل نه 

من حالم دست خودم  نیست  غکر نمیکردم روزی ازش ابن حرفارو بشنوم خیلی دلم شکسته خبلی حالم بده هبچی ارومم نمیکنه نمبتونم ختب دردمو به کسی بگم تنها ابنجارو دارم حرف بزنم سبک شم😭😭😭😭

بعضی وقتا سر چیزای الکی رابطه خراب میشه و اون حس از بین میرهبرای من همین مشکل پیش اومد و متاسفانه تم ...

یعنی دوسال طرف عقد کنی راحت ول کنی مگه شوخی زندگی مشترک بحثش فرق داره نباید راحت قیدهمه چیو بزنی توهمه زندگیا بحث هست اینکه یهوو دخترمردم ول کنی واقعا باید خیلی بی انصاف باشی باهمه چیزطرف کناربیای یهوو بزاره بره 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

بعضی وقتا سر چیزای الکی رابطه خراب میشه و اون حس از بین میرهبرای من همین مشکل پیش اومد و متاسفانه تم ...

سر چی حست عوض شد؟!

یعنی دوسال طرف عقد کنی راحت ول کنی مگه شوخی زندگی مشترک بحثش فرق داره نباید راحت قیدهمه چیو بزنی توه ...

بله دقیقا منم منظورم همینه

متاسفانه رفتار درستی نیست

۵شنبه استادمون حرف خوبی زد

گقتن که چرا طلاق زیاد شده؟

چون ازدواج از روی عشق نیست و از روی هوسه

بنظرم باید اول آدم فرق این دو تا رو متوجه بشه که زندگی خوبی بسازه

که متاسفانه الان کسی متوجه نمیشه

درکت میکنم منم حالت تهوع اصطراب شدید تپش قلب حتی اشتها ندارم عزیزم طبیعی این حس طردشدگی ک مارو ب این ...

چقدر جنس عجیب غریبی دارن 

این به من میگفت بخدا تورو از خودم بیشتر دوست دارم 

مگه میشه به لحظه حست  بره اخه اونم سر چیزی که واقعا  حقم  این نبود انتظارش از من زباد بود حتی  اگر  کوتاهی کردم خواستم جبران کنم نزاشت 

من خاک بر سر تحربه یه طلاقم دارم این ضربه دوم ضربه کاری بود دگ توف به بخت و اقبالم