2777
2789
عنوان

بلد نیستم درد دل کنم فقط دلم گرفته

53 بازدید | 10 پست

حال ندارم بگم چرا 

شما هم مطمئنا حوصله ندارید به ناله های یکی دیگه گوش کنید😅

ولی دلم نمی‌دونه چه کنه با این غم 

برام دعا کنید فقط یه صلوات به انرژی مثبت هرچی که شد

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

میگذره.... 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگذره برای همه اما ب سختی😔

چاره ای داریم؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

منم ضربه خوردم روحی و عاطفی شما از کی؟؟؟ من از دوستان صمیمی ام

من از خودم ضربه خوردم🥴دیوونه ام کلا

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

تعریف نمیکنم اما مهمان نوااز شوخ طبعم دست دل باز مهربون ولخرج خوشگل خوش پوش یعنی خودم دوست داشتم یکدونه رفیق مث خودم داشته باشم اما نبوددددد هرکس اومد بعد یکی دوسال ضربه زد ورفت