2777
2789
عنوان

کیا خال صورت برداشتن بیاین فوری

168 بازدید | 14 پست

یه خال دارم رو صورتم  گوشتیه 

قبلا یبار رفتیم دکتر  لیزر کردیم کمرنگ شد ولی کامل نرفت...گف این خال با لیزر نمیره باید جراحی بشه ک زیر 18 ممکنه رد بخیه رو صورتش بمونه چون پوستش نرمه 

حالا امسال ک میشه 18 سالم میخام برم واسه جراحی 

شما هرچی میدونین بگین بهم اگ تجربه دارین /؟و اینک هزینه اش چقدره ؟ چ مراقبت هایی لازمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخیه ظریف بزنه جاش نمی مونه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
له اینو ک دکتر میده ولی خیلی میخام بدونم هزینش چقده اخه بابام میگه 2 ملیون ولی همه جا نوشتن 400.500 ...

قیمتو نمیدونم چن سال پیش برداشتم 

ن دکتر نداد خودم گرفتم

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

دوسال قبل رفتم، اندازه عدس ریز، جراحی کردم، بعدش پانسمان مایع داد مه یه پماده گرون بود، عالی و بدون رد

هزینه3تومن، پماد700تومن، قیمتهازمستان1402

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
شما تجربه داشتین یا از اطرافیانتون ؟خیلی دلم میخاد کی پیدا شه سوالاتمو بپرسم ازش

چندسال پیش با جراحی یرداشتم جاش نموند

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اندازه خال چقد بوده ؟جراحیش چقد طول کشید ؟؟ببخشید اینو میپرسم شاید مسخره باشه سوالم ولی بیهوشم میکنن ...

نه بابا یه امپول سطحی میژنه بیحس میشی یه ربعم بیشتر طول نمیکشه فقط جایی برو که کارش خوب باشه و با دقت انجام بده خیلی مهمه که خوب بخیه بزنه