2777
2789

می‌خوام برای دو تا از استادام گل بخرم برای روز معلم

یکی‌شون آقاست و سنش بالاست، یکیش هم خانومه

به نظرتون گل رز قشنگه بدم؟!

یا باید دسته گل باشه؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاخه گل معمولا نمیگیرن برای چنین اشخاصی 

بهتره باکس گل  باشه شکیل تر هستش 

یا همون دسته گل اوکی هست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
منم میخواستم به ۳ تاشون یه چیزی کادو بدمدو تا خانومن یه آقایکی از خانوما ترم بعد انتقالی میگیره و می ...

سخته واقعا

از طرفی هم همه میگن می‌خوایی پاچه خواری کنی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چقدر میخوای هزینه کنی

چون دو نفر هستن، خیلی نمی‌تونم

شاخه گل معمولا نمیگیرن برای چنین اشخاصی بهتره باکس گل باشه شکیل تر هستش یا همون دسته گل اوکی هست

مرسی گلم

مرسی گلم

موفق باشید جانم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بنظرم یچیز بخر موندگار بشه ، گل مصنوعی بگیر

بله این ماندگاری هم برام مهمه

حالا باز برای خانما راحت تره

برای آقایان کادو خریدن خیلی سخته

سخته واقعااز طرفی هم همه میگن می‌خوایی پاچه خواری کنی

واایی انقدد بدم میاااد

من استادامو واقعا دوست دارم برای همین میخواستم یه قدر دانی بشه ازشون

مشکلم اینه استاد آقا مجرده ۴۳ سالشه تقریبا و حس میکنم گل بگیرم خیلی ضایعه س

میخواستم یه چیزی برا ۳ تاشون بگیرم ولی خب گل نمیشه🥲 نظر شما چیه؟

بله این ماندگاری هم برام مهمهحالا باز برای خانما راحت ترهبرای آقایان کادو خریدن خیلی سخته

شاخه گل مصنوعی بگیر مثلا یا مثلاً یه وسیله چوبی دکوری کوچیک مثل اینا که جاخودکارری اینا هست میزارن روی میز یا از این استند چوبی های گوشی که گوشی رو میزارن روی میز 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بله این ماندگاری هم برام مهمهحالا باز برای خانما راحت ترهبرای آقایان کادو خریدن خیلی سخته

باکس گل روبانی یا نمدی موندگاری داره فک کنم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

واایی انقدد بدم میااادمن استادامو واقعا دوست دارم برای همین میخواستم یه قدر دانی بشه ازشونمشکلم اینه ...

دور از جون شما من خودم مثل خر تو گل گیر کردم🤣🤣🤣

همه چی هم آنقدر گرونه که، اه