2777
2789

دخترم پنج ماهشه سرماخورده آبریزش و سرفه داره و خیلی دماغش میگیره دکتر بردم شش روز پیش اسپری بینی بکلام داده اما هنوز خوب نشده دماغش کیپ میشه و گریه می‌کنه قطره پلارژین هم میدم بهش چیکارکنم توی شعری هستم دکتر اطفال هم حتی ندارع به نظرتون قطره شو عوض کنم؟اژ اون طرف لثه ش هم خیلی خارش میده گریه می‌کنه 

نمیدونم بخدا من دکتر رفتم قطره بینی داد بهش .‌اکثر مواقع ک بینیش کیپ‌میشد براش میریختم دوقطره . برو داروخونه بپرس چی خوبهوبراش

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه خارش لثه هاش ریشه شیرین بیان از عطاری بگیر، بشور بده بخوره، هم سفته هم مسکن. 

واسه گرفتگی بینی هم سرش رو چرب کن. یه پنبه دود عنبرنثارا بده بزار ملاجش و کلاه سرش کن. با روغن سیاهدانه پیشانی و ملاجش رو چرب کن

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

عزیزم اون اسپری بینی رو براش زیاد بزن ..با فینگیر بینیش رو خالی کن .. از همه مهمتر بخور سرد براش بزار.. من بچه هام رو زیاد دکتر می برم همیشه این رو میگه بزار آب بینی بیاد وگرنه تو سینوس جمع میشه کار دستت میده...سرش رو بالا تر بزار برای خواب ..اگر می تونی قبل خواب ببرش حمام