2777
2789
عنوان

آخه این چه مدل خواستگاری کردنه

224 بازدید | 32 پست

دوستان من با یکی آشنا شدم یک سال نیم پیش اول بهش گفتم یک سال آشنا شیم بعد گفت باشه 

بعد یک سال من سر یه سری چیزا عقب انداختم 

الان هی منتظرم رسمی بیاد جلو  ولی تنبلی می‌کنه میگه تو بهونه میاری تو هروقت مستقیم بگی آره بیاین خواستگاری من میام 

آخه منم اینو میگم خودش شعورش نمی‌رسه هزاران بار غیر مستقیم فهموندم که آماده ایم الان خودشو به نفهمی میزنه میگه تو نمیزاری من بیام

گفتن مستقیمش انقدر برات سخته ؟خیلی دیگه از اون ور بوم افتادی برو از دختر بقاپا یاد بگیر 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتن مستقیمش انقدر برات سخته ؟خیلی دیگه از اون ور بوم افتادی برو از دختر بقاپا یاد بگیر

ینی بگم بیا خواستگاری از غرورم کم نمیشه ؟؟

دوست دارم خودش محکم بگه فلان روز میام عین بچه لوسا منتظر منه

اگه آدم خوبیه و اهل زندگیه کاملا رک بهش بگو بیا خواستگاری چرا غیرمستقیم میگی؟

منم بهش شک میکنم چرا خودش محکم نمیگه اره فلان روز میام همشش عین لوسا منتظر منه خب مردک گنده 

ینی بگم بیا خواستگاری از غرورم کم نمیشه ؟؟دوست دارم خودش محکم بگه فلان روز میام عین بچه لوسا منتظر م ...

انگار تولوس تری

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
ینی بگم بیا خواستگاری از غرورم کم نمیشه ؟؟دوست دارم خودش محکم بگه فلان روز میام عین بچه لوسا منتظر م ...

چه غروری آخه؟ همو دوس دارین اتفاقا اونم متوجه هست میخواد به زبون خودت بگی و مطمن بشه که دوسش داری

رابطه دو نفره که عشق دوطرفه توشه غرور معنایی نداره

🤣🤣🤣ینی چی از غرورم کم نمیشه مگه دیروز باهاش آشنا شدی ، ولمون کن تو رو خدا 

من برم سریال ببینم 

بای 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

شما خودت عقب انداختی خواستگاری را، حالا هم خودت بگو من امادگی دارم که بیای خواستگاری 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
انگار تولوس تری

واقعا من لوسم ؟؟؟

آخه من فکر میکنم مردی که دوسم داره حرفشو محکم میزنه با یک اشاره من عملی می‌کنه همه چیو من وقتی صدبار گفتم کاش خونه خودمون بودیم ...

کاش پیش هم بودیم ....

حتی بهش گفتم چرا جلو نیومدی فلان موقع ....

ولی بازم میگه تو بهانه میاری 😐😐😐

واقعا من لوسم ؟؟؟آخه من فکر میکنم مردی که دوسم داره حرفشو محکم میزنه با یک اشاره من عملی می‌کنه همه ...

به نظرت یبار مستقیم گفتن بهتر از هزاربار غیرمستقیم گفتن نیست؟

اگه قضیه جدیه عشقتو کامل ابراز کن بگو بیا خواستگاریم غرور این مدلی خوب نیست

من چطوری عشقمو ابراز کنم وقتی بهش گفتم کاش خونه خودمون بودیم عزیزم ....

اون ینی انقدر نفهمه ؟؟؟

حتما باید بگم فلان روز بیاین خواستگاری 

واقعا من لوسم ؟؟؟آخه من فکر میکنم مردی که دوسم داره حرفشو محکم میزنه با یک اشاره من عملی می‌کنه همه ...

مردا را باید مستقیم بهشون بگی اینجوری بهتر دوست دارن

به خدا نمی‌فهمه تو بهش بگی کاش خونه خودمون بودیم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
به نظرت یبار مستقیم گفتن بهتر از هزاربار غیرمستقیم گفتن نیست؟

به نظرت نباید خودش متوجه بشه ؟

منم گیج میشم آخه میگم اگه میخواست جدی کنه چرا منتظر منه ینی اونم به عشق من شک داره؟