2777
2789

از سه شنبه سرفه و تب و لرز .جمعه کامل تبش خوب شد فکر کردم دیگه تمومه .جمعه شب دیدم باز چسبیده به بخاری و تب کرده.تبش زیاد نیست و با استامینوفن پایین میاد . دو بار بردم متخصص اطفال از سه شنبه تا حالا میگه ویروسه و آنتی بیوتیک نمی خواد .متبحر تو تشخیص عفونت ریه .با معاینه میفهمه عفونت هست یا نه.امروز تو مطب از شانس گفت تب نداره الان .تا اومدیم خونه تب و لرز کرد .

گفت اگر تا چهل و هشت ساعت تبش قطع نشد آزمایش خون .

ویروس اینجوری دیدین خانوما؟؟؟ هی خودش قطع و وصل شه ؟

بله متاسفانه ویروس جدید

برای من باید بگی خوشبختانه .باز ویروس باشه خوبه آزمایش نمی خواد . یه موقع عفونت خون و فلان نباشه.

دیدید تا حالا اینجوری خودتون؟تا حالا ندیدم .پسرم زیاد ویروس گرفته واقعا عجیب و غریب و ترسناکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من باید بگی خوشبختانه .باز ویروس باشه خوبه آزمایش نمی خواد . یه موقع عفونت خون و فلان نباشه.دید ...

وای من پارسال بچه هام گرفتن تب ب شدت بالا افتضاح هیچ جوره پایین نمیومد دوتا بچه هام باهم 

تازه یکیشون سابقه تشنج با تب داره فک کن

وای من پارسال بچه هام گرفتن تب ب شدت بالا افتضاح هیچ جوره پایین نمیومد دوتا بچه هام باهم تازه یکیشون ...

چ

فقط تب داشتن؟ این سرفه و آبریزش هم داره . تبش بالا نیست ولی خوب نمیشه . هی میره و میاد 

من پسرم زیاد ویروس با تب بالا گرفته ولی این خیلی عجیبه .اصلا نیاز به استامینوفن نداره چون تب خفیف ولی لرز و داره

بچتون وقتی که تشنج با تب کرد چند سالش بود؟کوچیک بود؟

بنظرم ببر پیش یه متخصص دیگه ،نظر بده و معاینه کنه ،شاید اصلا آزمایش نخواد،دارو عوض کنه یا تشخیص بده آنتی بیوتیک لازم داره ...ان شاالله که زود خوب میشه..

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

من دختر ۶ سالم دو  س ماه پیش اینجوری شد

تو اون برهه هم غذا زیاد نمیخورد کلی وزن کم کرد..فقطم اب میخورد بدنش خیییلی اب میکشید 

خلاصه چند روز طول کشید تا خداروشکر بهتر شد

الانم دو شبه ک تب میکنه😫