2777
2789

از پاد استفاده کن 

کم کم ترکش کن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلیون محلی میکشم پاد اثری ندارن برام نیکوتینش کمه

فقط اینو بگم اگه همسرتون براتون با ارزشه هرکاری میکنید که ترک کنی

پس به فکر اون باش حداقل

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تنباکو خیلی خوبه تازگیا امتحان کردم قلیون چوب اکثرا همه هر روز میکشن

از کی می‌کشی ؟ و چقد؟

آره اونای که اینو میکشن معمولا هر روز اونم چندبار میکشن ما خانواده هامون اینطورن، من فقط خانمم لوشثمیاد یکم سختمه

از کی می‌کشی ؟ و چقد؟آره اونای که اینو میکشن معمولا هر روز اونم چندبار میکشن ما خانواده هامون اینطور ...

جدیدا امتحان کردم ...آره اکثرا روزی چند بار میکشن 

خوب شما که میدونستی ...دیدی در روز چند بار میکشن وقتی خانومت دوست نداره نباید امتحان میکردین

قلمرو گنجشگ های ناآرام   https://daigo.ir/secret/9647343337

جدیدا امتحان کردم ...آره اکثرا روزی چند بار میکشن خوب شما که میدونستی ...دیدی در روز چند بار میکشن و ...

سعی کن زیاد نکشی وابستگی میاره

من از قبل عقد میکشیدم تقریبا هرروز