2777
2789

آخه از چه نظر؟

کسیکه میخواد همزمان آواز هم بخونه گیتار خوبه چون راحت جابجا میشه

کسیکه میخواد دنبال موسیقی و آهنگسازی بره بهتره پیانو یاد بگیره

کسیکه میخواد سریع پیشرفت کنه خب سنتور آسونتره، البته از یجایی به بعد اونم سخت میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه از چه نظر؟کسیکه میخواد همزمان آواز هم بخونه گیتار خوبه چون راحت جابجا میشهکسیکه میخواد دنبال موس ...

پسرم ۷ سالشه میخوام روش سرمایه گذاری کنم که به نتیجه ی خوبی برسه 

ب گیتار علاقه داره صدای خوبی هم داره و این ارثیه پدرش هم اینجوریه و کمی میخونه البته در حیطه ی خوانندگی نه تو کار دیگه ای هست 

میخوام ببینم چی براش خوبه که تو آینده ب دردش بخوره و خودشم خیلی علاقه منده ؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
پسرم ۷ سالشه میخوام روش سرمایه گذاری کنم که به نتیجه ی خوبی برسه ب گیتار علاقه داره صدای خوبی هم دار ...

بنظرم همون گیتار براش خوبه البته چون کوچیکه یه مدل گیتار کوچیک هم هست که مناسب باشه.

درضمن آموزشگاههای موسیقی یه مدل موسیقی که مخصوص کودکان هست هم آموزش میدن و باید بری ازشون سؤال کنی.

بنظرم همون گیتار براش خوبه البته چون کوچیکه یه مدل گیتار کوچیک هم هست که مناسب باشه.درضمن آموزشگاهها ...

میخوام از ی ساز شروع کنه 

مثلا گیتار ویولون سنتور تار 

قانون ب نظرتون چطوره ؟میتونه تو آینده درآمدی ازش داشته باشه ؟

میخوام از ی ساز شروع کنه مثلا گیتار ویولون سنتور تار قانون ب نظرتون چطوره ؟میتونه تو آینده درآمدی از ...

هر سازی که مسلط باشه بالاخره خوبه و کاربرد داره،

راستش شک دارم که قانون برای شروع مناسب باشه

چون اصول موسیقی بر پایه‌ی گامهای غربیه و قانون یه ساز شرقی هست، باید از دو سه تا مربی سؤال کنی ببینی برای شروع خوبه یا نه؟

هر سازی که مسلط باشه بالاخره خوبه و کاربرد داره،راستش شک دارم که قانون برای شروع مناسب باشهچون اصول ...

من چند تا بچه رو توی نت دیدم از پسر ه من کوچیکتر چقدر قشنگ قانون مینواختن

بنظرتون ارزششو داره بزارم این رو یاد بگیره ؟آینده ساز هست ؟ 

من چند تا بچه رو توی نت دیدم از پسر ه من کوچیکتر چقدر قشنگ قانون مینواختنبنظرتون ارزششو داره بزارم ا ...

راستش توی بعضی موسیقیها استفاده میشه اما مثل پیانو و گیتار و تار و ویولون عمومیت نداره، خیلی زیباست اما یه چیز خاصه

هر سازی که مسلط باشه بالاخره خوبه و کاربرد داره،راستش شک دارم که قانون برای شروع مناسب باشهچون اصول ...

شما کدوم شهرید؟توی تهران مربی یا آموزشگاه خوب میشناسید؟

راستش توی بعضی موسیقیها استفاده میشه اما مثل پیانو و گیتار و تار و ویولون عمومیت نداره، خیلی زیباست ...

درسته کاربرد اینا بیشتر ه