2777
2789

کاش میدونستیم لایک ، کامنت ، ارائه متن ، حتی هر بازدیدی که از یک عکس صفحه یا فیلم میکنیم قطعا روی تفکرات فرزندان آینده این کشور اثر گذاره چون هیچ پدر مادری در جهان نمیتونه به بچش یاد بده که با مغزش زندگی کنه نه با خواسته هاش خود به خود تو سن بلوغ و جوونی خواسته های انسان بدن و تفکرات انسان رو به سمتی که خواسته بدنش هست میبره و بیشترین خواسته تو سن نو جوونی و جوونی دریافت محبت و توجه هسش

پس چی میشه تو شبکه های اجتماعی بچه میبینه بیشترین بازدید،توجه و حتی محبت رو در بین زنان و مردان زیبا ترین و خوش اندام ترین از لحاظ جنسی دریافت میکنن پس خود به خود این بشر خودشو برای تبدیل شدن به کالای مصرفی برای دیگران تبدیل میکنه و چی بوووووووووومممم        چیزی نیست مغز پوکید 

عادت های بد رفتارای بد تفکرات بد همگی گم گم توذهن بشر شکل میگیره که ترکشون از ترک اعتیاد به موادسخت تره 

و نتیجه جامعه ای پر شده از انسان هایی که همواره میخوان بهترین باشن اما برای استفاده دیگرون نه برای استفاده خودشون ( انسان از خودش چی میتونه استفاده کنه به جز آزاد و رها شدن )که این هیچ وقت ممکن نیست چون چیزی که هیچ وقت ثابت نخواهد موند صنعت مد و پوشاکه که طبث خواسته بشریت شکل میگیره یعنی در دنیای بشریت هیچ چیز به عنوان تعهد وجود نداره تنها تعهد بشریت برای خودشه نه برای  دیگرون

بچه من نوعی نمی‌تونه در مقابل این حجم از پیشروی دنیا بایسته

پس من ذهنش رو مسموم نمی‌کنم و می‌ذارم طبق زمانه خودش پیش بره

اگر دوست داره مد و فشن رو دنبال کنه خب این کار رو بکنه

دوست داره پیشرفت کنه منم حمایتش می‌کنم

من فقط دورادور می‌تونم مراقبش باشم

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

بچه من نوعی نمی‌تونه در مقابل این حجم از پیشروی دنیا بایستهپس من ذهنش رو مسموم نمی‌کنم و می‌ذارم طبق ...

من احترام زیادی به هر نوع تفکری قائلم و واقعا لاز م هسش یه شخص تجربه کنه تا یاد بگیره اما تفکر و مغز میتونه از تجربه دیگرون برای جلوگیری از آسیب استفاده کنه حتی من میگم اگه شخصی با l .. g  b  t هم خوشحال باشه کسی حق نداره منعش کنه و یک جامعه تردش کنه فقط جامعه و افراد میتونن نقدش کنن نه برای تغییر نوع فکر بلکه برای فهمیدن ریشه و نوع استدلالات استفاده شده در این تفکر و در نهایت شما حق داری بگی این تفکر اشتباهه اما نمیتونی منعش کنی

نمیدونم بچتون دختر هس یا پسر ولی لطفا و لطفا اگه بچتون دختره کتاب اسطوره زیبایی نائومی ولف رو بخونید اما سعی نکنین جلوشو بگیرین بعضی مواقع تجربه دیگرون نمیتونه جلوی یک شص رو بگیره و باید تچربش کنه تا یاد بگیره و حتی بعضیا ا تجربه هم نوع تجزیه و تحلیل شمارو از اون تجربه دریافت نمیکنه پس هر کس میتونه هر جوری که دوس داره و شاده زندگی کنه اما یه چیز در جهان قطعی هس و اون زندگی کردن برای رهایی و آزادی هس یعنی ذهن بشریت با زندان و اسارت در جنگ قطعی است اما بردگانی در دوره برده داری بودند که از بردگی لذت میبردن چون فکر میکردن برای اون کار ساخته شدن پس همون رو قبول کردن اما آیا راه درستی میرفتن ؟

نه همشون

چون بعضی از بردگی ها باعث پیشرفت یک تفکر ضد بشریت میشن پس قطعا اشتباهه مث اینکه بگی یک دزد از شغلی  که داره لذت میبره پس باید آزاد باشه میتونی جلوی این خواسته رو بگیری نه هیچ کس نمیتونه اما اگه از بچگی این تفکرات رو تو ذهنش پرورش بدی که آسیب رسوندن به انسان ها در نهایت آسیب رسوندن به خودت هس پس میتونستیم از رشد این خواسته تو ذهن اون بشر جلوگیری کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.