2777
2789
منم دقیقا امروز فهمیدم کم تحرکی اسپرم و حجم کم داره    

دکتر بهشون چه دارویی داده؟ 

برای همسر من که مولتی ویتامین داده بود که خودم رفتم عطاری ی سری داروهای ترکیبی آماده کرده که فردا قراره بگیرم 

ما هم تعداد وحرکتش ایراد داشت بعد یکسال و نیم تقریبا کسانی که مورفولوژی مشکل دارن سخت تر درمان میشن

مرفولوژی خداروشکر خوبه

وای تحرک و حجم کمه

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت ماه درمانشون طول کشید!!؟ یعنی اینقدر طولانی طول درمان    

اره بابا اصلا تغییر نمیکرد جهشش .ازیکی شنیدم واریکوسل خیلی بهتر وزودتر درمان میشه تا کم تحرکی.جوانه گندم خیلی خوبع حتما ر روز بده شوهرت بخوره

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
دکتر بهشون چه دارویی داده؟  برای همسر من که مولتی ویتامین داده بود که خودم رفتم عطاری ی سری دا ...

هنو دکتر نرفتم

دکتر آزمایشگاه اینطور گفت

از ۳ ماه قبل wellman مصرف میکرد

حالا باید بریم دکتر

آخه خودمم تنبلی تخمدان دارم

پس فکر نکنم حالا حالاها باردار شم

چی فکر میکردم چی شد    

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
منم دقیقا امروز فهمیدم کم تحرکی اسپرم و حجم کم داره    

سعی کنید تقویت کنید با مغزها و نخود و کشمش

استرس نداشته باش که کمتر طول بکشه

در ضمن جای مطمئن آزمایش بدین شرایط رو حتما رعایت کنید

بابام،یعنی همه دنیام

بچه ها ی داروی گیاهی خیلی خوبم هست بهتون بگم مصرف کنید عالیه .

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1
تحرک و حجمش چقدره؟  برای آزمایش همسر من اصلا مورفو رو ننوشته 😣

تحرک aو b با هم ۲۴ درصد

باید بالای ۵۰ درصد باشه

حجم ش هم ۲۱ میلیون   

سعی کنید تقویت کنید با مغزها و نخود و کشمش استرس نداشته باش که کمتر طول بکشه در ضمن جای مطمئن آزما ...

مرسی گلم

خودم خیلی حساس بودم همه چیو رعایت کردیم

هنو دکتر نرفتم دکتر آزمایشگاه اینطور گفت از ۳ ماه قبل wellman مصرف میکرد حالا باید بریم دکتر آخه ...

کدوم شهری عزیزم؟!؟

بچه ها ی داروی گیاهی خیلی خوبم هست بهتون بگم مصرف کنید عالیه .

خرنوب شنیدم خوبه

کدوم شهری عزیزم؟!؟

مشهد