2777
2789

از کجا بفهمیم مرد وابسته به خانواده اشه؟

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونه تنها تصمیم بگیره حتی واسه چیزای کوچیک

حرف زدن با مادرش در روز زیاده شاید چند بار

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

همش از مامانش حرف میزنه مامانم اینجور مامانم اونجور

تا مادره زنگ بزنه گوش ب فرمان سر قله قافم باشع همه رو ول میکنه میره امر مادرشو اطاعت میکنه

از اوناس ک بشددت معتقده بهشت زیر پا مادره و باید به مادر خیلی رسید و .....

زیاد می‌ره خونه مامانش 

از مامانش زیاد حرف میزنه 

هرچی میشه میگه از مامانم بپرسیم چی خوبه 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

همش از مامانش حرف میزنه مامانم اینجور مامانم اونجورتا مادره زنگ بزنه گوش ب فرمان سر قله قافم باشع هم ...

اهه حالم بهم خورد

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

من قبلاً با یکی بودم گزارش لحظه به لحظه از مامان و خواهرش میداد که اینکارو کردن اینجا رفتن. دوست داشت بیرون میریم اونا با ما بیان یا اصرار میکرد ناهار بیا خونمون دورهم باشیم. میگفتم بریم فلان جا می‌گفت خواهرم گفته نبردمش حالا تو رو ببرم😐

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

اصلا چرا پسرا اینقد ب مادرشون وابسته میشن درصورتی ک ما دخترا اینقدر به پدرمون وابسته نیستیم قلبا دوسش داریما ولی دیگه وقتی شوهر کردیم اولویتمون میشه شوهرمون  ولی مردا نمیدونم نسبت ب مادرشون چرا اینطورن حق زنشون ضایع میکنن ک به مادر خدمت کنن

بهت یه جیزی میگه بعد میره پیش خانواده نظرش کلا عوض میشه

هی زنگ میزنه مادرش

رستوران بره مسافرت بره بازم فکر اینه که کاش مادرم رو می آوردم انگار از گلوش پایین نمیره

بله قربان گوی مادرشه ولی یه بارم در طول روز زنگ نمیزنه زنش حالش بمرسه یا مریضه اصلا نمیفهمه چجور هنسرش خوب شد زنش ولی مادر سرش درد کنه باید کلی دکتر و عذا بیرونی و فلان

زن و بچه یعنی فدای مادر میشه