خانم_مارکوپولو مدیر عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2793 عنوان کاربر زن نما 😡 | مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 92 پست @دکترررر31 از همه تایپک هاش مشخصه مرده!به همه خانوما هم درخواست میده و سوالای جنسی میپرسه!درخواستش رو قبول نکنین همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️ 1404/01/30 | 19:50 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مارکوپولو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2793 من تا حالا به یک نفر هم درخواست دوستی ندادم،شاید خیلی کاربرا منو بشناسن که کمک درسی بهشون کردم و اکث ... به منم کمک کردی قبلاآدم خوبی هستیااا مشکلت اینه عصو نی نی سایتی همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20353 من تا حالا به یک نفر هم درخواست دوستی ندادم،شاید خیلی کاربرا منو بشناسن که کمک درسی بهشون کردم و اکث ... خیلی ها هستن الکی ابجی ابجی میکنن ازصب تاشب وقت وزندگی میزارن واسه زنا عمرشونو هدر میدن اسمشم میذارن کمک لایک نکنید .توروخدا
عضوسابق عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 2143 بله ارع تو ک راست میگی من کاربر چند سال پیشم اون یکی اکانتمو نی نی یار ترکوند خوبه نوشتم عضو سابق کافر همه را ب کیش خود پندارد دیگه ریپلای نکن من نمیخام باهات بحث کنم
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3681 به منم کمک کردی قبلاآدم خوبی هستیااا مشکلت اینه عصو نی نی سایتی وقتی نه به کسی درخواست میدم مشکلش چیهبخدا من اکثرا تو تاپیک های درسی کمک میکنم همینالانم یه کاربر رو تگ میکنم که کمکش کردم Mathematics teacher
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3681 خیلی ها هستن الکی ابجی ابجی میکنن ازصب تاشب وقت وزندگی میزارن واسه زنا عمرشونو هدر میدن اسمشم میذارن ... من شبا فقط وقتم آزاده،دبیرم اکثرا سوال درسی داشته باشن کمکشون میکنم این کاربر رو که تک میکنم تاپیکاشو بخون Mathematics teacher
margrit عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 20353 وقتی نه به کسی درخواست میدم مشکلش چیهبخدا من اکثرا تو تاپیک های درسی کمک میکنم همینالانم یه کاربر رو ... هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره لایک نکنید .توروخدا
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3681 ارع تو ک راست میگی من کاربر چند سال پیشم اون یکی اکانتمو نی نی یار ترکوند خوبه نوشتم عضو سابق کافر ه ... باشه 😂 Mathematics teacher
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8393 هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره حالا باز صد رحمت ب اونایی ک جنسیتشونو درست میزنناین زن نماها خیلییی بدن اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8393 @خدایا ازت g ممنونم تگ نشد اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3681 تگ نشد برن تاپیکوهاشو بخونن،که سوال داشت پسرش المپیادی بود چندین بار ازم سوال ریاضی پرسید کمکش کردم Mathematics teacher
خانم_مارکوپولو مدیر استارتر عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 2793 @خدایاازتgممنونم لازم نیستت بابا گفتم که میدونم آدم خیلیی خوبی هستی به منم کمک کردیقصدتم مزاحمت نبودهفقط نمیدونم چرا باید وقتت رو تو سایت خانما هدر بری همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 8393 برن تاپیکوهاشو بخونن،که سوال داشت پسرش المپیادی بود چندین بار ازم سوال ریاضی پرسید کمکش کردم وااا خب ب من چه اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!