2777
2789

حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولا ونعم الوکیل

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین 

کلا تمام آیه های قرآن و دعاها آرامش بخش هستن 

یادم رفت 1043مرتبه انک انت الوهاب

«اللهم عجل لولیک الفرج»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرآن برای پندآموزیه ؛ دارو نیست ک بندازی بالا خوب شی 

این باید از بطن وجودت در بیاد 

مثلا من قرآن رو کامل نخوندم اما بین چند سوره ای ک خوندم با تفسیر ؛ الم نشرح لک صدرک (سوره انشراح) خیلی بهم آرامش میده 

و آیه ایاک نعبد و ایاک نستعین هم برای من خیلی آرامش بخشه ؛ پیشنهاد میکنم یه سوره رو اتفاقی باز کنید و تفسیرش رو گوش کنید .‌قطعا آروم میشین تا اینکه یه مشت لغت عربی ک نمیدونین یعنی چی رو بلبل وار بخونید

قرآن رو با صوت بگذارید تا علاوه بر خودتون خونتون هم متبرک به صوت قرآن بشه و به این واسطه انرژی منفی اگر در فضای خونه باشه از بین میره .

خودتون قرآن به میزانی که می تونید با تدبر تلاوت کنید .

صلوات و آیه الکرسی و ذکر لا اله الا الله 

نماز اول وقت بسیار زیاد تاثر میذاره .شاید این مهم ترین و اولین کاری هست که باید انجام بدید .

سعی کنید حالا که اهل قلم هستید و برای شما راحت ترم هست دلنوشته ای برای امام زمان بنویسید .و هر روز با سلام و دعای فرج و صلوات برای آرامش ایشون روز خودتون رو با توجه امام زمان شروع کنید .و این براتون نهایت آرامش رو رقم خواهد زد .

البته که صدقه هم برای دفع بلا بسیار توصیه شده و خودم اثراتش رو دیدم .

قرآن رو با صوت بگذارید تا علاوه بر خودتون خونتون هم متبرک به صوت قرآن بشه و به این واسطه انرژی منفی ...

چقدر گفته‌هاتون زیبا و مختصر بود 

ممنونم ازتون 

حتماً انجام خواهم داد 

اجرتون با امام زمان♥️