2777
2789
عنوان

مثل نامادری

85 بازدید | 8 پست

بعضیا تو زندگیت مثل نامادری میمونن ، بدون اینکه کاری کرده باشی ، ازت بدشون میاد و بی خود و بی‌جهت چغلی ت رو میکنن و پیش عزیزت ازت بدگویی میکنن تا بیاد و بگه چرا فلان کارو کردی ....

بنظرتون با اینا چکار باید کرد . فقط به خدا واگذار کرد تا بیاییم و برای جرم نکرده ، از خود دفاع کنیم در حالیکه سودی هم نداره 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

تا بیاییم »یا بیاییم 

اشتباه تایپی 👆

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاتشون کن

من کات کردم . اما گلایه هاشون از پشت سر میاد دنبالم ...

و فکر نمیکنن به خاطر این اخلاقشون ما کات کردیم ...فکر میکنن از همون بدی ماست که نامادری می‌گفت ...😔.

اهمیت نده اصلاتو مسئول مشکلات روانی بقیه نیستی

آخخخ گفتی 👌روانی به تمام معنا 👌حسود و چشم و نظر تنگ و تشنه به خون و بدون رحم و وجدان ...

آخخخ گفتی 👌روانی به تمام معنا 👌حسود و چشم و نظر تنگ و تشنه به خون و بدون رحم و وجدان ...

پس کاتشون کن و خوش زندگی کن

چراغ نفتی داری تو خونه؟ وقتی بهش احتیاج نداری و بدردت نمیخوره اصلا سمتش نمیری که داشته باشی...اکه هم داشته باشی میندازی میره...بنداز دور

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
پس کاتشون کن و خوش زندگی کنچراغ نفتی داری تو خونه؟ وقتی بهش احتیاج نداری و بدردت نمیخوره اصلا سمتش ن ...

👏👏👏