2777
2789
عنوان

دنبال راه چاره

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست
مشکل اینجاست ک نزدیکشون خونه ها واقعا گرونه.ومابرای اینکه بتونیم مستقل باشیم باید یکی دوتامنطقه بریم ...

خب چندمحله اونورتر باشه مگه چقدر راهه شهرستان که نمیخوای بري

با همسرت در آرامش صحبت کن با دوتا بچه دیگه صلاح نیست موندنتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت که بد نمیگذره شماداری عذاب میکشی وباید خودت رو نجات بدی

مطمئنا بدنمیگذره خانوادش همیشه دور هم بگو بخند اگه تو خونس ک این وضعمونه و یاهمیشه بیرونه منو هم ک میبینه کار میکنم فقط ذوق میکنه و خسته نباشید میگه ک وای چ زن خوبی

اووووه باز خدمت پدرشوهر ومادرشوهر ثواب داره اما خم وراست شدن واسه هم عروس وای ک چیا کشیدن و دم نزدم ...

خدابه دادت برس عزیزم خودش نجاتت بده فقط همین میتونم بگم

خدایا شکرت ...
خدابه دادت برس عزیزم خودش نجاتت بده فقط همین میتونم بگم

انشاالله.این روزا دیگه واقعا دارم بد عذاب میکشم هیچ آسایشی ندارم بخدا.ودیگه میترسم باشوهرم راجع ب این قضیه حرف بزنم‌میترسم عصبی شه.از خداخواستم دیگه خودش دست ب کارشه بدون من...

انشاالله.این روزا دیگه واقعا دارم بد عذاب میکشم هیچ آسایشی ندارم بخدا.ودیگه میترسم باشوهرم راجع ب ای ...

بمیرم برات درکت میکنم واقعا برات دعا میکنم عزیزم خدا خودش کمکت کن

خدایا شکرت ...