2777
2789

وای آقاا من تو ناخودآگاهم نمی پذیرم کسی درباره ی نجوم چیزی رو اشتباه بگه هر چند نخوام این رشته رو بخونم

بعد یه بنده خدایی تا حالا ده بار رو به دبیرا گفته درود بر خورشید درخشان مدرسه

امروز همه داشتیم می گفتیم چرا دبیر فیزیک فقط دی امتحان گرفت و الان برای امتحان خرداد نهایی آماده نیستیم و منتظر بودیم تا بیاد داخل بهش بگیم حداقل تو فرصت باقی مونده امتحان بذاره.

اون وقت دخترو به محض ورود دبیر گفت دروود بر خورشید درخشان مدرسه....خانوم چقدر شما زیبایید

مغزم خیلی سریع تحمل نکرد و بلند گفتم منظومه ات ده تا خورشید داره؟

این قدر عصبی شد که گفت باز خداروشکر ده نفری که بهشون علاقه دارم دبیرا هستن نه پسرا:)))))))))))))))))))

من؟ پسر؟ دوست؟ ده نفر؟:)))))))))

خیلی عصبیم💔🗿از وقتی اومدم خونه هنوز نتونستم درس بخونم!!چطور به خودش اجازه میده چنین توهینی بهم کنه؟؟اونم منی که نهایت ارتباطم با پسر،حرف زدن با داداش کوچکترم بوده:)))

من دانش اموز بودم از کل سالهاش متنفر بودم😂😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اوشون خودشیرین هستن و شم بابت نجوم عصبانی نشدی بابت خودشیرینیشون عصبانی شدی

من که از ادمهای اینقدر خودشیرین متنفرم مطمئن باش بقیه هم دل خوشی ندارن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقتضای سنتونه .یه چیزی گفتی ویه چیزی شنیدی .زیادحساس نباش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اوشون خودشیرین هستن و شم بابت نجوم عصبانی نشدی بابت خودشیرینیشون عصبانی شدیمن که از ادمهای اینقدر خو ...

موافقم باهاتون و متاسفانه طرفدار های بسیار زیادی هم داره. کسی هست که از هر فحش مثبت هجدهی بهره میبره و اون وقت به من چنین تهمتی میزنه....:))

وای ولی چه چاپلوسی بوده

منم همینو میگم.

آخه وقتی آدم بخواد اعتراض عادی به امتحان نگرفتن دبیر بکنه و همه اعصاب ها خورد و اونم این وسط برگرده چاپلوسی کنه،دیگه اگه ما انتقاد کنیم میشیم آدم بده