2777
2789
عنوان

در دو راهی زاییدن برای دومی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 21 پست
دقیقاااا....و اینکه یهو دغدغه همه میشه بچه دوم و یهو تو کامنت ها همههه از اوردن بچه دوم راضین با این ...

خب ببین من حودم چون واقعا راضیم از بچه دوم و حتی به فکر سومیه

به محض اینکه تاپیک نظر خواهی بچه دوم میبینم ،پست میذارم که آره خوبه مثلا بچه هام با هم سرگرم میشن و اینا

چون دوست دارم بقیه هم به این موهب برسن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب معلومه تو دنیای واقعی همه از بچه بیشتر راضی ترند نود ونه درصد اونایی که میگن تک فرزندی حتی به سن ...

بستگی به محیط و اجتماعی داره که باهاش در ارتباطین...اطرافیان من یا بچه ندارن یا فقط یدونه...الان بابد فکر کنم همه طرفدار تک فرزندین؟؟؟!!!

بستگی به محیط و اجتماعی داره که باهاش در ارتباطین...اطرافیان من یا بچه ندارن یا فقط یدونه...الان باب ...

محیط نی نی سایت رو اطرافیان شما تاثیر گذاشته  (شوخی میکنما) 

اما گذشته از شوخی من تو شهری زندگی میکنم که مردم مختلف شهرهای ایران هستند و اغلب خانواده ها دو، سه، چهار فرزند دارند

محیط نی نی سایت رو اطرافیان شما تاثیر گذاشته (شوخی میکنما) اما گذشته از شوخی من تو شهری زندگی میکنم ...

هرکسی بنابر فرهنگ و ارزش خودش جلو میره اینکه یهو اینجا همه یه صدا میشن عجیب میشه 

تجربه خودم این ک هزار بار شکر ک دومی رو آوردم واقعا بهترین کار بود .

من سومی رو آوردم کلی ذوق کردم.

با اینکه قبلش خیلی بابت مسائل مختلف نگران بودم اما فواید اش و نشاط اش خیلی بیشتر از سختی هاش هست

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

خب ببین من حودم چون واقعا راضیم از بچه دوم و حتی به فکر سومیهبه محض اینکه تاپیک نظر خواهی بچه دوم می ...

دقیقاً همینه

برای من از وقتی ۳ تا شدن خیلی بیشتر با هم مشغول هستند و من وقت آزادم بیشتر شده 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/