2777
2789

خیلیا در جریان تاپیکم بودن

خواستم بگم حتی همینم واسه ما خودشو چس کرد و از دیشب پیام نداده😂😂😂😂😂

چس شد رف توی هوا

ای خدا گی د بختوم

.

تاپیکم رو دوباره میذارم واسه اونایی که ندیدن👇👇

اکثرتون من رو میشناسید

همونی ام ک ۲۴ سالم بود و عاشق یه پسر ۳۹ ساله بودم و چن ماهه ولم کرده و داره زن میگیره🙂💔

یه خاستگار سمج دارم ک از اقوامه و چن ساله روم گیره و اصلا دوسش ندارم چون قدش کوتاهه و امارش افتضاحه و قلیونیه و ... ولی ۱۰ ماهه اصرار میکنه ببینمش تا حرفاشو بزنه و من دیشب بالاخره بعد کلی پیچوندن ب عنوان یه فامیل باهاش رفتم بیرون ولی کاش نمیرفتم🤢🤢البته بار اولمون نبود و دو سه سال پیش هم همینجوری رفته بودیم بی قصد بعنوان فامیل ب بهونه شیرینی ماشینش

خیر سرش بعد از شونصد تا دوس دختر داشتن هنوز ناشی بود و یه شاخه گل هم نخریده بود حتی و دست خالی اومده بود با اینکه تولدمم ب تازگی رد شده بود و میدونس😒

نکته دوم اینکه هی میخواس شوخی دستی کنه ک من متنفر شدم و هی مثلا میگف قول بده با انگشت و من پسش میزدم🤢🤢🤢

یا مثلا میخواس دعوام کنه بابت اکسم و هی بهم میگف خاک تو سرت با اون سلیقت و...

گفت بریم شام بخوریم چی بخوریم؟گفتم سوخاری و من حساب میکنم اول گف باش ولی بعدش گف نه،ک اگر میذاش من حساب کنم واقعاااا دیگه ریده بود😂،گف پس یه سوخاری و یه پیتزا میگیرم،گفتم نه سبد سوخاری بزرگه و یکی کافیه و من مرغ و قارچشو نمیخورم و اونم گف باشه نوشابه چی بگیرم؟ گفتم یه دونه دستگاهی با دو تا نی چون من زیاد نمیخورم و اونم از خدا خواسته گف باشه😐تهشم واقعا یه نوشابه گرفت و یه سوخاری😐😂 و هی میگف ایول چقد کم غذایی و ایول مرغ دوس نداری‌و باید حتما بگیرمت😭😭

ولی اکسم هم گل میگرف‌هم سخاوتمند تر بود هم دعوام میکرد چرا مرغ نمیخورم و حواسشم‌ب جزئیاتم‌مثل انگشتر‌و لباس جدید و...بود و تعریف میکرد ازم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 هیچکس اون‌نمیشه خدایاا

اگه تا اخر عمر کسی ب چشمم نیاد چی🥺🥺🥺

صبح هم این تاپیکو زدم ولی چون به راهنمایی بقیتون هم نیاز دارم بار تاپیک زدم

فقط خواستگارت😐😟

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بهترین کار اینه ک این عتیقه رو ول کنی😁

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هرکی میاد سمتم عتیقس

نمیدونم واقعا

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ