2777
2789

اول از همه سلام😁 راستش خودم دلم میخواد جک بخرم ولی مشکلی که دارم جا دکمه زدنه ، با چرخ راسته دوز هیچ جوره نمیشه جا دکمه زد؟🥲

شما چه چرخیو معرفی میکنید ؟ و اینکه اگر جک دارید میشه مدلش و مزیت ها و معایبشو بگید 🙏🏻

•°•صباتونم...🌿🦋•°• من یه پرندم میوو🕊🤍🫐

سلام عزیزم

من جک راسته دوز اف ۴دارم

عالیهههه بیصداست

تنظیم سرعت هم داره

کوک زن دونه ای هم داره یه دکمه داره اونو فشار بدی دونه دونه کوک میزنه

اگ دنبال چرمی هستی ک هم راسته دوز باشه هم جادکمه زن ژانومه ۸۰۲ بهترین مدله

یه کانالی توی تلگرام دارم مال آقای حمید رکابداره تو قم خیلی قشنگ میتونه راهنمایی کنه خودش فروشگاه چرخ خیاطی،و اتو و لوازماتشو داره...میخوایی بدم بهت؟؟؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جک خیلی تمیز میدوزه ولی جا دکمه نمیشه زد چرخ های دیگه م خوبن من ژانومه ۸۰۲ دارم خیلی راضیم ازش

همه نوع پارچه ای رو میدوزه؟ و اینکه موقع دوخت گیر نمیکنه؟

همه نوع پارچه ای رو میدوزه؟ و اینکه موقع دوخت گیر نمیکنه؟

تابحال که دوخته

نه گیر نکرده 

اگه میخوای ب طور حرفه ای خیاطی کنی حتما جک بخر

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

سلام عزیزممن جک راسته دوز اف ۴دارمعالیهههه بیصداستتنظیم سرعت هم دارهکوک زن دونه ای هم داره یه دکمه د ...

اگر لطف کنید آیدی کانالشونو بدید خیلی ممنونتون میشم😍

تابحال که دوختهنه گیر نکرده اگه میخوای ب طور حرفه ای خیاطی کنی حتما جک بخر

چشم حتما😁خیلی ممنونم از راهنماییتون😍💖

نمیتونم لینکشو بزارم آیدیمو میدم توی تل پیام بده بهم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

@gallerySamar