2777
2789

بخاطر بی احترامیایی ک کردن و مسعولیت پذیر نبودن دوسندارم به بچم دست بزنم چه برخوردی داشته باشم یا چطور بگم نزدیکه بچم نشن 

مجبورم بمونم اونجا یه هفته اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست ک میزنن چه خوشت بیاد چه نیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم اونا قرار نیست بچت رو بخورن بعدم مسئولیت پذیری برای توعه ن اونا تو مسئول بچت هستی نه اونا...اونا نهایت بغل کنن دوتا ماچ و.  دوتا قربون صدقه تو باید صفر تا صد بچت رو مراقبت کنی

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
من از خدامه نرم شوهرم مجبورم کرده

مثلا نری چی میشه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اگه بی احترامی دیدی نرو اگه میری مگه نوه اشون نیست 😐خب دوسش دارن دست بزنن چیزایی که بین شما بوده به ...

نمیشه نرم جایی ندارم صابخونه بیرون کرده مجبورم بخاطر بی عرضگی شوهرم

واسه بی احترامی هم سرسنگین باش و به خودت هم زیاد برس آرایش و لباس و اینا و بچت هم بزار همش okباشه محل زیاد نده زیادم بی محلی نکن 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست