2777
2789
عنوان

خانما بی بی چک ممکنه خراب باشه

141 بازدید | 6 پست

دوستان ببخشید من سنم کمه و تازه ازدواج کردم کیست تخمدان داشتم دو سانت بود مدتی قرص دکتر بهم داد دوفاستون و متفورمین و در کنارش ال دی میخوردم بعد از قطع قرص الان یک ماهو نیمه پریود نشدم و از شانس بدم بی بی چکم خراب بود اخه بعد از 17 دقیقه خط اومد ک منفی بود ولی روی جلدش نوشته بود بعد از سه دقیقه میاد امکانش هست باردار باشم اخه چند  روز پیش لکه بینی داشتم

تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@

خوب دوباره بزار

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط دوم بعد از ١٧ دقيقه اومد؟ يعني مثبت شد؟

ن عزیز منفی شد ولی بعد از 17 دیقه 

تحت هر شرایطی خدا رو از یاد نبرید فریاد رس همه ی ماست دوستانی که دلشون میخواد به دورهمی بانوان ایرانی بیان از طریق این آی دی پیام بدن reyhanrahele@