2777
2789
عنوان

خوردن پفک بعد عمل بینی

247 بازدید | 15 پست

بچه هااا نشستم بعد ۳۷ روز کلی لواشک و پفک بادوم زمینی خوردم

الان چه بلایی سرم میاد😑

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

ربطش به بینی چیه

نمک داره ورم میکنه میگن

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزای شور نخور زیاد

خوردم دیگه پریود بودم هوس کردم😑

بدبخت شدم

بينيت هيچيش نميشه ولي احتمالا اسهال ميشي😅

بخاطر نمک هی میگن نخور لواشکشم زرشک بود

باردار که نبودییی پریود بودی فقط

هوس کردم بخدا

عزیزم، نگران نباش. یه مقدار پفک و لواشک تاثیری نداره، ولی بهتره از غذاهای سنگین و چرب بعد عمل بینی خودداری کنی چون ممکنه باعث التهاب بشه. مراقب باش و به زودی خوب می‌شی. 😌

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم، نگران نباش. یه مقدار پفک و لواشک تاثیری نداره، ولی بهتره از غذاهای سنگین و چرب بعد عمل بینی خ ...

۳۷ روز گذشته خب خیلی هوس کرده بودم نتونستم جلوی خودمو بگیرم😭😭

آب زیاد بخور بشوره ببره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

نخور.منک بعد چندماه خوردم

بادامم سفته ی مدت چیزای خ سفت نخور  میگن نوکش میفته پایین منک رعایت کردم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نخور.منک بعد چندماه خوردمبادامم سفته ی مدت چیزای خ سفت نخور میگن نوکش میفته پایین منک رعایت کردم

بعد چندماه؟

بینیت گوشتی بود؟

آب زیاد بخور بشوره ببره

اره مجبورم