2777
2789

اره طرف داغونه 😂ولی خوب اون پسری هم میگی که ازت تعریف زیاد میکرده خیلی خوب بوده از اونم بترس به نظرم اینا بدترن مگر اینکه واقعا ادم خوبی باشه چون پسرا سیاست دارن اینجوری مخ دخترا رو میزنن بعدم ولشون میکنن اینا حرفه ای هستند از بس دختر بازی کردن میدونن چکار کنن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنی مثلا بقیه پسرا گل و بلبلن ؟؟؟!!!!عجیبه بخدا الان بهترین پسرا حداقل قلیون میکشن بعدم دخترام ...

ولی برای کسی که معیارش باشه نباید کوتاه بیاد دیگه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

🥺🥺🥺🥺خوبیاش زیاد بود

تا الان فقط خوبیاشو دیدی اگه ازدواج میکردی تازه بدیاشم نشون میداد

فقط فراموشش کن 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره مث سوپرایز‌ اکسم ک یهو گف دارم زن میگیرم😍😍😂😂

باز اون شعور داشت گفت داره زن میگیره. 

عشق من که خاستگاری کرد اسممو انداخت سر زبونا. 

بعدم یهو گوشیشو خاموش کرد 

من فکر کردم به دلیلی انداختنش زندان 

قیامت کردم بسکه گریه و نگرانی کردم.‌

که دیگه برادر بزرگشون تماس گرفتن گفتن عقد کردن.‌

من فقط موندم چطور در اخرت باید جواب قلبمو و زجر و افسردگیمو بده. 

۱۵ سال گذشته‌ . هنوز از صدای بوق ماشین عروس بیزارم. 

اینکه قبلن دوس پسر داشتی براش اینقدر بی اهمیته که مسخره هم میکنه ؟ خنده داره براش؟ من شوهرم اگر حس کنه کسی جز اون به من دست زده سرم رو سینمه .

حس می کنم هم بی غیرته هم خنگ و بی عقله

ولی خوب مرد غیرتی هم تورو انتخاب نمیکنه

اگر خواستگار کم داری بچسب بهش دیگه چاره ای نیس

اگر خواسگار خیلی داری ردش کن بره بی عقله تا یه بی غیرت باهوش تر و بامزه تر پیدا بشه