2777
2789

من نمیدونم مجرد بودن  اینقدر هولناکه که توبیست و سه چهاریالگی همچین وصلت های هولناکی میخوای بکنی؟قبلی از این بدتر این از قبلی بدتر !!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ب خاطر فراموشی و فرار از گذشته نری با این خودت رو بدبخت کنی اصلا با هیچ کس نباش ب خودت دلت عقلت روح ...

اخه از لج اکسم ک با اون دختره خوشه و همش بیرونن خواسم انتقام بگیرم و از هواش در بیام

ولی بدم اومد..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه خودشم با نصف شهر بوده

خب بدتر 

اصلا خوب نیست این مدل آدمها تهش شکاک میشن یا این روابط رو بعد ازدواج هم ادامه میدن عادت کردن 

با همه بوده چه فایده یکم شعور و روش یاد نگرفته یعنی برای سرگرمی بوده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سم خالص بود طرف 

ولش کن بابا 

هنوز از گذشته در نیومده نرو تو رابطه ....

صبر کن خواهری ...

خدا بزرگه ...

آن شالله ب موقعش موقعیت های بهتر از شخص قبلی ...

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
میخواستم فکر نکنه پرخرج و تیغ بزن امخیلی خسیسه

دیگه یه دوتا نوشابه و سبد سوخاری چیه که فکر کنه تو تیغ زنی

هرکسی اینجوری فکر میکنه عقلش واقعا درست و حسابی نیست چون اصلا تیغ زنی چیز دیگه ایه.

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

اخه از لج اکسم ک با اون دختره خوشه و همش بیرونن خواسم انتقام بگیرم و از هواش در بیامولی بدم اومد..

نکن اون‌موقع انتقام گرفتی تموم ولی راه برگشت نداری یه شناسنامه خط خطی و ..

عزیزم صبر کن ب موقع میاد گوهر شناس قابلی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.