2777
2789

اکثرتون من رو میشناسید

همونی ام ک ۲۴ سالم بود و عاشق یه پسر ۳۹ ساله بودم و چن ماهه ولم کرده و داره زن میگیره🙂💔

یه خاستگار سمج دارم ک از اقوامه و چن ساله روم گیره و اصلا دوسش ندارم چون قدش کوتاهه و امارش افتضاحه و قلیونیه و ... ولی ۱۰ ماهه اصرار میکنه ببینمش تا حرفاشو بزنه و من دیشب بالاخره بعد کلی پیچوندن ب عنوان یه فامیل باهاش رفتم بیرون ولی کاش نمیرفتم🤢🤢البته بار اولمون نبود و دو سه سال پیش هم همینجوری رفته بودیم بی قصد بعنوان فامیل ب بهونه شیرینی ماشینش

خیر سرش بعد از شونصد تا دوس دختر داشتن هنوز ناشی بود و یه شاخه گل هم نخریده بود حتی و دست خالی اومده بود با اینکه تولدمم ب تازگی رد شده بود و میدونس😒

نکته دوم اینکه هی میخواس شوخی دستی کنه ک من متنفر شدم و هی مثلا میگف قول بده با انگشت و من پسش میزدم🤢🤢🤢

یا مثلا میخواس دعوام کنه بابت اکسم و هی بهم میگف خاک تو سرت با اون سلیقت و...

گفت بریم شام بخوریم چی بخوریم؟گفتم سوخاری و من حساب میکنم اول گف باش ولی بعدش گف نه،ک اگر میذاش من حساب کنم واقعاااا دیگه ریده بود😂،گف پس یه سوخاری و یه پیتزا میگیرم،گفتم نه سبد سوخاری بزرگه و یکی کافیه و من مرغ و قارچشو نمیخورم و اونم گف باشه نوشابه چی بگیرم؟ گفتم یه دونه دستگاهی با دو تا نی چون من زیاد نمیخورم و اونم از خدا خواسته گف باشه😐تهشم واقعا یه نوشابه گرفت و یه سوخاری😐😂 و هی میگف ایول چقد کم غذایی و ایول مرغ دوس نداری‌و باید حتما بگیرمت😭😭

ولی اکسم هم گل میگرف‌هم سخاوتمند تر بود هم دعوام میکرد چرا مرغ نمیخورم و حواسشم‌ب جزئیاتم‌مثل انگشتر‌و لباس جدید و...بود و تعریف میکرد ازم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 هیچکس اون‌نمیشه خدایاا

اگه تا اخر عمر کسی ب چشمم نیاد چی🥺🥺🥺

.

صبح هم این تاپیکو زدم ولی چون به راهنمایی بقیتون هم نیاز دارم بار تاپیک زدم

این مرد واقعا سمیه،ازش به دور باش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رفتاراش جذاب نبود جنتلمن نبود 

خس کردم از چاله میدان پیداش کردی آوردی دیت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ب خاطر فراموشی و فرار از گذشته نری با این خودت رو بدبخت کنی 

اصلا با هیچ  کس نباش ب خودت دلت عقلت روحت رمان بده همه چیز رو پردازش کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.