2777
2789
عنوان

بی حالی نوزاد پنج ماهه

96 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

پسرم پنج ماهشه معمولا توی روز خیلی کم می خوابه و خیلی هوشیاره و بازی می کنه

اما امروز همش از صبح بیدار می شه گریه می کنه غذا و شیر نمی خوره زیاد فقط می خواد بخوابونمش بیست دقیقه نیم ساعت می خوابه بیدار می شه فقط دوباره می خواد بخوابه

خیلی نگرانم کسی می دونه دلیلش چیه تب هم نداره

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

چون رفلاکس داره با نظر دکتر غذا کمکی می خوره ولی امروز غذا هیچی نمی خوره شیر هم یه ذره می خوره

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید دل دردی چیزی داره با مشورت دکتر بهش قطره استامینوفن پاراکید نوزاد بده...غذای کمکی چی بهش میدی منم دو سه روزه کمکی نوزادمو شروع کردم فعلا فقط فرنی دادم از این هفته میخوام حریره بادوم هم بدم تو پنج ماهگی دیگه چیا میشه داد؟

شاید دل دردی چیزی داره با مشورت دکتر بهش قطره استامینوفن پاراکید نوزاد بده...غذای کمکی چی بهش میدی م ...

دکتر بهم گفت فرنی و سوپ و پوره میوه و همه چی می تونی کم کم بهش بدی فعلا ولی فرنی و پوره میوه و پوره هویج می خوره سوپ چند بار درست کردم نخورد

دکتر بهم گفت فرنی و سوپ و پوره میوه و همه چی می تونی کم کم بهش بدی فعلا ولی فرنی و پوره میوه و پوره ...

تو سوپ چیا میریزی؟؟؟ میوه تو این ماه فکر کنم سیب و گلابی میشه داد اونم به صورت پخته شده درسته؟

تو سوپ چیا میریزی؟؟؟ میوه تو این ماه فکر کنم سیب و گلابی میشه داد اونم به صورت پخته شده درسته؟

سوپ رو یکی یکی باید شروع کرد اول هویج پخته بعد با برنج بعد با مرغ بعد با جعفری و گشنیز و بعد هم هی غلات و سبزیجات و گوشت رو تغییر بدی به مرور مثلا به جای هویج کدو سبز بریز

میوه سیب و موز من فعلا می دم