2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرج

تو کرج اصلا اینجور چیزا نیست هم شب اول عقد تموم میشه ما سمت مشهدیم هم شب اول که عقد میکنن دختر پسر میخابن تموم سه سال عقد بعدش عروسی تو این ۳سال رابطه کامل صورت میگیره

ما ک منطقه پرت نبودیم ولی مادرشوهرم بینهایت پرت بود با اینکه پریود هم بودم سر هفت روز سر و کله ش پید ...

وای انقد حرصم میگیره 

بعد شماام هیچی نگفتی 

من بودم میگرفتم روش قهوه ایش میکردم حتی اگه ب قیمت طلاقم تموم میشد

باز خوبه شوهرت درک داشت

شوهرم با اصرار من چند شب بعدش با من بود بعدش تا یه ماه کاری بهم نداشت کلی با من حرف زد ک نترسم و هر وقت آمادگی داشتم همیشه بهش میگم من مدیونتم اینقدر صبوری کرد تا راه افتادم 

بچه ها ازت پرسیدن این رسمو دارین ؟ نامزوی عقدی گفتن باید کسی بیاد داخل بزن دهنشونو پاره کن. خیلی بای ...

😂😂😂خجالت نمی‌کشن بخدا

چیز پسرشون ببینن بدن عروسو چک میکنن ببینن لک نداره

والله اینجوری نگید بعضی از آدما بیشعور هستن حالا چه مادر چه خواهر چه هر کسی توهین به همه درست نیست م ...

نه عزیزم منظورم اینه که به اون چه ربطی داره اصلا 

مادر شوهر اگه راست میگه بره پسر خودشو چک کنه

وای انقد حرصم میگیره بعد شماام هیچی نگفتی من بودم میگرفتم روش قهوه ایش میکردم حتی اگه ب قیمت طلاقم ت ...

پست بعدی منو بخون عوض مادرشوهرم .شوهرم تو این مسله خیلی هوامو داشت من همیشه مدیون صبر شوهرم هستم 

خدا وکیلی چطور روشون میاد واقعااون مادر از پسرش خجالت نمیکشه؟

من اینقدر مادر باادب و مقید به حجب و حیا یی دارم

که مطمئنم اگر این رسم جای ما میبود 

مادرم از ساعتی که پسر دار شده بود

از غصه اون شب ،از فکر و خیالی که چه کاری باید انجام بده

سکته میکرد

من هیچ وقت ندیدم مادرم حرف نامربوط بزنه

شوخی زشتی کنه

فک کن من دختر مادرمم اگه یه سوال پیش پا افتاده هم ازش بپرسم

مثلاً بگم ختنه پسرم کی خوب میشه 

روش نمیشه حرف بزنه 

میگه ببر دکتر

ولی خیلی رو میخواد