2777
2789

میخوام بدونم بعد اینکه وکالت قبول شدی کجا مشغول بکار شدین؟دفتر یه وکیل؟بعد دقیقا کارتون چیه؟

یه وکیل یسره باید بدوعه؟دادگاه و کلانتری؟?؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم اول تا چن سال میرن زیر دست یه وکیل با سابقه و خوب کار میکنن درصدی تا خوب راه بیوفتن و بعد جدا میشن و خودشون دفتر میزنن

دیگ بستگی ب پروندشون داره توی اداره و بانک و دادگاه و‌.. رفت و امد دارن

بعضیاشونم استخدام بانک میشن و کلا وکیل بانک هستن

لایک نکن.

من دیدم اول تا چن سال میرن زیر دست یه وکیل با سابقه و خوب کار میکنن درصدی تا خوب راه بیوفتن و بعد جد ...

مرسی عزیزم

میخوام بدونم کلا کارش اینجوریه ک از،صب بری کلانتری،یانک،دادگاه،بدوعی

یا ن میشینی تو دفتر حالا روزای دادگاهت میری دادگاه فقط.

مرسی عزیزممیخوام بدونم کلا کارش اینجوریه ک از،صب بری کلانتری،یانک،دادگاه،بدوعییا ن میشینی تو دفتر حا ...

بستگی ب تعداد پرونده و نوع پرونده داره بعضیاش پر کارن بعضیا کم کار ولی اینطور نیس دائم باشن

عصرا ک کلا تعطیل هستن و روری ۲ ۳ ساعت میرت توی دفتر برای مشاوره دادن و گرفتن پرونده

لایک نکن.

شما میخواین وکالت شروع کنین ؟ اشباح شده رشته حقوق در نظر بگیریم سه تا چهارسال دانشگاه دارین بعد آزمون وکالت روزانه شش تا هشت ساعت از یکسال گرفته تا چند سال چون قبولی آزمون با تسهیل هم مشکلات داره ،بعد قبولی آزمون یکسال و نیم کارآموزی دارین بعد اتمام کارآموزی هم پروانه وکالت شروع به کارتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مرسی عزیزممیخوام بدونم کلا کارش اینجوریه ک از،صب بری کلانتری،یانک،دادگاه،بدوعییا ن میشینی تو دفتر حا ...

سلام عزیزم من هنوزپایه یک نشدم بعدقبولی یک سال یا۱۰ماه ایناطول میکشه تاکارآموزی شروع بشه خودکاراموزی هم ۱۵تا۱۸ماه بغضیا قبل شروع کارآموزی میرن پیش وکیل زمان کارآموزی هم بایدبری پیش وکیل وهفته ای یه باردادگاه شروع کارم بستگی به خودت وپرونده هات وپیگیریت داره بدوی یانه ولی میگن دورانی که بشینی دفترموکل بیادتموم شده مخصوصاتازه کارا اولش بدوبدو وخاک خوری داره

سلام عزیزم من هنوزپایه یک نشدم بعدقبولی یک سال یا۱۰ماه ایناطول میکشه تاکارآموزی شروع بشه خودکاراموزی ...

مرسی فداتشم.

انشالله وکیل پر. پرونده و موفقی باشی.

راحته جایی پیدا کنی برای کاراموزی؟و اینکه تو دوران کاراموزی دست مزد هم میدن؟

میشه باهم دوست شیم در ارتباط باشیم😄😄دوس دارم از شرایط و شروع کارت بدونم.

مرسی فداتشم.انشالله وکیل پر. پرونده و موفقی باشی.راحته جایی پیدا کنی برای کاراموزی؟و اینکه تو دوران ...

ممنونم دیگه آشناداشته باشی بهتره کارآموزی رسمی هم آغازبشه مجبورن یه وکیل سرپرست برات انتخاب کنن بله عزیزم درخواست دادم💕